Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
Owszem klimat się zmienia ale...
Zanim powstała zielona agenda co twierdzili naukowcy? Otóż że po epoce lodowcowej jest ocieplenie które jest naturalne. Była kiedyś agenda dziura ozonowa? Ile UE emituje CO2 a ile reszta i dlaczego to my mamy ratować planetę co jest utopią jeśli inni tego nie robią? Dlaczego ratujemy planetę a fabryki przenosimy do Azji? Azja leży na innej planecie? Dlaczego ekologia biznesowo opłaca się Niemcom? Przypadek?
Pierdolisz jakieś kocopoły o pisie i jednocześnie bronisz rządzącą koalicje a teraz jeszcze podpisujesz się pod tymi wysrywami....
Przypominam że przewodnicząca zielonych Urszula Zielińska jest w obecnym rządzie sekretarzem stanu w Ministerstwie Środowiska i Klimatu.
p
Owszem, zachodzą i jak najbardziej z winy człowieka. Ale nic się z tym nie da zrobić, bo jeśli Europa emituje max. 13% CO2 w skali globu, to nawet jeśli zeszlibyśmy do zera, reszta świata to nadrobi. Wiara, że jak Europa pokaże drogę w kierunku zielonej transformacji, to reszta świata nią pójdzie, to dziecięca naiwność. Trzeba być realistą i przygotować się na skutki zmian klimatu, bo przed powodziami, huraganami, suszami można się zabezpieczyć, trzeba tylko chcieć. W tym kierunku powinien pójść cały wysiłek, zamiast ograniczania emisji CO2, które jest marnowaniem środków i nie przyniesie nic, oprócz powszechnej drożyzny i wkurwienia.
Ale ja się zupełnie zgadzam że jakieś strefy wolne od samochodów spalinowych czy papierowe słomki są z dupy. Największymi szkodnikami pod względem zatrucia planety są Azja, Afryka, usa i to tamci powinni zacząć dbać o ekologię. Ja napisałem tylko ze to co powiedział Trzaskowski że planeta płonie nie jest takim głupim stwierdzeniem bo tak jest i faktycznie zaczyna być za gorąca a to czy coś można z tym poradzić to już inna kwestia
O tej porze roku myślę że wystarczy ich polewać wodą
To samo mówię.. Zebrać się i każdy z butelka wody, nie usiedza długo xD czekam aż ich tylko spotkam
Jakiś pomysł jak legalnie rozwalić im taką blokadę?
Nie mam zamiaru mieć problemów prawnych przez podludzi.
Komentarze o polewaniu benzyną sobie darujcie, mówię o realnym świecie.
Ktoś wrzucał pomysł rzucania w nich kiszonymi śledziami z konserwy, które bardzo śmierdzą.
Można by się tłumaczyć że myśleliśmy że są głodni i chcieliśmy ich poczęstować, a przez przypadek się na nich wylały.
Normalnie kierowcy z przodu zawracają i rury im przed ryje gaz do dechy na luzie oczywiście, i długo nie wytrzymaja , a co na to policja nie wiem ale warto spróbować,hhe jebać ukry jebać Tuska jebać Kaczyńskiego jebać Putina , bo zaraz się jakiś poprawnie politycznie , zesra więc na zaś !
Znowu dystrakcja od czegoś istotnego, przyzwyczajanie do interakcji ze służbami i antagonizowanie. Pojebowo się kręci nadal
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forevera wielce miłościwie nam panujący pierwszy pedał III RP czaskowski pozwala na takie harce w swoim burdelu wybierzcie go na prezydenta polski to dopiero się zacznie już jego pojebana żona chce urządzać w szkołach tęczowe piątki
Kogo proponujesz, wielki inteligencie?
a wielce miłościwie nam panujący pierwszy pedał III RP czaskowski pozwala na takie harce w swoim burdelu wybierzcie go na prezydenta polski to dopiero się zacznie już jego pojebana żona chce urządzać w szkołach tęczowe piątki
Przecież on ich sponsoruje nawet
A co uważasz że zmiany klimatu nie zachodzą? Chyba gołym okiem widać kataklizmy.
oczywiście nie popieram ostatniego pokolenia ale zmiany klimatu są i tu nie ma co zaprzeczać dowodom
Zmiany klimatu byly są i będą na ziemi. Jakim debilem trzeba być by wierzyć w brednie typu za duzo CO2 w atmosferze, CO2 jest NIEZBEDNE do zycia. A polityka zielonych te pierdololo o ekologii to kasa kasa i jeszcze raz kasa i stopniowe ograniczanie praw obywateli by miec wiekszą kontrolę, poczytaj co te fit55 oznacza. Bedziesz kurwa mial nawet zarcie na limity za duzo mieska pan je pan juz nie kupi ,za duzo nabialu, za duzo tego i tamtego. Ten pierdolony eurokolchoz to zachodnia wersja zsrr.
p
Ale ja się zupełnie zgadzam że jakieś strefy wolne od samochodów spalinowych czy papierowe słomki są z dupy. Największymi szkodnikami pod względem zatrucia planety są Azja, Afryka, usa i to tamci powinni zacząć dbać o ekologię. Ja napisałem tylko ze to co powiedział Trzaskowski że planeta płonie nie jest takim głupim stwierdzeniem bo tak jest i faktycznie zaczyna być za gorąca a to czy coś można z tym poradzić to już inna kwestia
W mojej ocenie jest to agenda która wpisana jest w wzrost temperatury który był już wyjaśniony.Uważam że szybciej wyzdychamy od plastiku, styropianu i tych wszystkich ,,e'' w składzie żywności za co wy lewacy nie planujecie się wziąć jakkolwiek tylko bredzicie tak jak tu że CO2.
Obecnie rządząca koalicja to zielono-tęczowa ekipa z korzeniami PZPR. Ci przyklejeni to ich ekipa, może radykalna ale ich....Dobranoc
a wielce miłościwie nam panujący pierwszy pedał III RP czaskowski pozwala na takie harce w swoim burdelu wybierzcie go na prezydenta polski to dopiero się zacznie już jego pojebana żona chce urządzać w szkołach tęczowe piątki
Rafał musisz!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów