Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
[ Dodano: 2024-12-11, 19:45 ]
Jakiś pomysł jak legalnie rozwalić im taką blokadę?
Nie mam zamiaru mieć problemów prawnych przez podludzi.
Komentarze o polewaniu benzyną sobie darujcie, mówię o realnym świecie.
Ktoś wrzucał pomysł rzucania w nich kiszonymi śledziami z konserwy, które bardzo śmierdzą.
Można by się tłumaczyć że myśleliśmy że są głodni i chcieliśmy ich poczęstować, a przez przypadek się na nich wylały.
Może ściągać z ulicy i przywiązać do słupa albo latarni
a wielce miłościwie nam panujący pierwszy pedał III RP czaskowski pozwala na takie harce w swoim burdelu wybierzcie go na prezydenta polski to dopiero się zacznie już jego pojebana żona chce urządzać w szkołach tęczowe piątki
Każda szmata która zagłosuje na to szczaskane cóś może oficjalnie wykreślić mnie z każdego kontaktu do siebie!
Rurki wam odcięły dopływ krwi do jaj?
A co uważasz że zmiany klimatu nie zachodzą? Chyba gołym okiem widać kataklizmy.
oczywiście nie popieram ostatniego pokolenia ale zmiany klimatu są i tu nie ma co zaprzeczać dowodom
a wielce miłościwie nam panujący pierwszy pedał III RP czaskowski pozwala na takie harce w swoim burdelu wybierzcie go na prezydenta polski to dopiero się zacznie już jego pojebana żona chce urządzać w szkołach tęczowe piątki
na spokojnie go wybiorą. obecnie społeczeństwo nie wykazuje już ani jednej na wpół zdechłej szarej komórki w kwestii wyborów. Także wszystko przed nami ale od Warszafki sie zacznie więc narazie ja bede obserwował
Czemu zawsze jakiś ciul musi wpierdalać politykę na sadolu idź żalić się na ulicę ciulu
Jakiś pomysł jak legalnie rozwalić im taką blokadę?
Nie mam zamiaru mieć problemów prawnych przez podludzi.
Komentarze o polewaniu benzyną sobie darujcie, mówię o realnym świecie.
Ktoś wrzucał pomysł rzucania w nich kiszonymi śledziami z konserwy, które bardzo śmierdzą.
Można by się tłumaczyć że myśleliśmy że są głodni i chcieliśmy ich poczęstować, a przez przypadek się na nich wylały.
Dzieci mają dziecięce fantazje, trzeba je olać i porozmawiać poważnie.
Myślę, że woda jest najlepsza. Co prawda, wciąż możliwe są zarzuty o narażaniu życia i zdrowia (bo zimno, więc zapalenie płuc itp.) ale myślę, że z tego łatwo się wybronić. Przecież to Warszawa, jak kto mokry i mu zimno, może wejść do jakiegoś budynku albo pojazdu i się ogrzać, choćby w tramwaju w drodze do domu.
Kiedyś były takie syfony na naboje z CO2 do robienia wody gazowanej, wchodziło tam z 1,5 litra. Może da się coś takiego kupić? Sprawdziłoby się idealnie. Gaz zapewniał ciśnienie, wystarczyło nacisnąć dźwignię i leciało.
Ewentualnie, opryskiwacz ogrodowy, ale to trochę słabo leje, trzeba by zmodyfikować dyszę. Ale koniecznie, musi być nówka! Bo jeśli wcześniej używany do oprysków, to jak najbardziej będzie paragraf o narażaniu zdrowia.
A co uważasz że zmiany klimatu nie zachodzą? Chyba gołym okiem widać kataklizmy.
oczywiście nie popieram ostatniego pokolenia ale zmiany klimatu są i tu nie ma co zaprzeczać dowodom
Owszem klimat się zmienia ale...
Zanim powstała zielona agenda co twierdzili naukowcy? Otóż że po epoce lodowcowej jest ocieplenie które jest naturalne. Była kiedyś agenda dziura ozonowa? Ile UE emituje CO2 a ile reszta i dlaczego to my mamy ratować planetę co jest utopią jeśli inni tego nie robią? Dlaczego ratujemy planetę a fabryki przenosimy do Azji? Azja leży na innej planecie? Dlaczego ekologia biznesowo opłaca się Niemcom? Przypadek?
Pierdolisz jakieś kocopoły o pisie i jednocześnie bronisz rządzącą koalicje a teraz jeszcze podpisujesz się pod tymi wysrywami....
Przypominam że przewodnicząca zielonych Urszula Zielińska jest w obecnym rządzie sekretarzem stanu w Ministerstwie Środowiska i Klimatu.
Owszem, zachodzą i jak najbardziej z winy człowieka. Ale nic się z tym nie da zrobić, bo jeśli Europa emituje max. 13% CO2 w skali globu, to nawet jeśli zeszlibyśmy do zera, reszta świata to nadrobi. Wiara, że jak Europa pokaże drogę w kierunku zielonej transformacji, to reszta świata nią pójdzie, to dziecięca naiwność. Trzeba być realistą i przygotować się na skutki zmian klimatu, bo przed powodziami, huraganami, suszami można się zabezpieczyć, trzeba tylko chcieć. W tym kierunku powinien pójść cały wysiłek, zamiast ograniczania emisji CO2, które jest marnowaniem środków i nie przyniesie nic, oprócz powszechnej drożyzny i wkurwienia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów