Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
Mam nadzieję że uda mi się spotkać na mojej drodze te spierdoliny, od razu jadę do pierwszego rolnika po obornik albo wyżebram z rzeźni jakieś stare ścierwo może krew.
kup sobie puszkę Surströmmingu, jak spotkasz taką blokadę to ją otwórz przy nich, tylko pamiętaj żeby nagrywać, będziemy wtedy mogli się pośmiać z tego jak będą rzygać od tego smrodu.
kup sobie puszkę Surströmmingu, jak spotkasz taką blokadę to ją otwórz przy nich, tylko pamiętaj żeby nagrywać, będziemy wtedy mogli się pośmiać z tego jak będą rzygać od tego smrodu.
Oblejesz wypierzesz i po krzyku. Odpady z rzeźni, takie tygodniowe jebią niemożebnie padliną i ciężko sprać.
A po oblaniu obornikiem czy odpadami wracaj do domu czy gdzie tam się te spierdoliny udają.
Nie mam zamiaru mieć problemów prawnych przez podludzi.
Komentarze o polewaniu benzyną sobie darujcie, mówię o realnym świecie.
Ktoś wrzucał pomysł rzucania w nich kiszonymi śledziami z konserwy, które bardzo śmierdzą.
Można by się tłumaczyć że myśleliśmy że są głodni i chcieliśmy ich poczęstować, a przez przypadek się na nich wylały.
Szoszon wstawaj zesrałeś się. Idz lepiej pobij jakaś babcie ze swioimi braćmi Ukraińcami, upadlino.
Co tam gawarisz małpi wnuczku?
[ Dodano 2024-12-11, 19:01 ]
Jakiś pomysł jak legalnie rozwalić im taką blokadę?
Ktoś wrzucał pomysł rzucania w nich kiszonymi śledziami z konserwy, które bardzo śmierdzą.
Można by się tłumaczyć że myśleliśmy że są głodni i chcieliśmy ich poczęstować, a przez przypadek się na nich wylały.
Za kilka dni zrobi się mroźno; warto wykorzystać aurę i nawadniać te spierdoliny.
a wielce miłościwie nam panujący pierwszy pedał III RP czaskowski pozwala na takie harce w swoim burdelu wybierzcie go na prezydenta polski to dopiero się zacznie już jego pojebana żona chce urządzać w szkołach tęczowe piątki
pedaly to u ciebie w domku dlatego tak sie opluwasz parobku
[ Dodano 2024-12-11, 19:09 ]
Co tam gawarisz małpi wnuczku?
Za kilka dni zrobi się mroźno; warto wykorzystać aurę i nawadniać te spierdoliny.
nawadniac juz teraz mozna dolozyc moczzu dlugo nie posiedza mozna jebnac tez tych pseudokretynow z kamerami ktorzy z nimi tam jezdza
[ Dodano: 2024-12-11, 19:29 ]
Jestem dziś w tym burdelu zwanym stolica i już się nie mogę nadziwić jak ten świat poszedł do przodu. A macy połowa robili to bezowi. Drogę zajechał mi beżowy taksiarz. A ukraiński jest tu językiem powszechnym. Wjezdżam na swoje zasciankowo.
Chłopie w sobotę wieczorem to już Kijów przypomina, a Polacy zesrani przed Ukrami, ja jestem wielki chłop a stałem na bramkach w klubie, i odkąd PiS wpuścił jak leci to już każdy nawet szczura traktuje poważnie bo tę szmaty nożami operują.
a wielce miłościwie nam panujący pierwszy pedał III RP czaskowski pozwala na takie harce w swoim burdelu wybierzcie go na prezydenta polski to dopiero się zacznie już jego pojebana żona chce urządzać w szkołach tęczowe piątki
I tak będzie bo osoby korzystające czy czytające o polityce to malutka garstka, z 80% czerpie informacje z telewizji i wierzy w każdą przerobiona propagandę i nie przegadasz niczym
A niby co ma zrobić? przyjeżdża policja i ich usuwa. osobiście ma tam stać czy co? Widać że śmierdzisz pisem i gadasz głupoty. cały obecny rząd krytykuje ich zachowanie
Kolejny pisowiec z gównem zamiast mózgu. Za PiSu protestowali na drogach tak samo i były tęczowe piątki hehe
Moim zdanim lepszy tęczowy piątek w każdej szkole niż to pisowskie gówno u władzy.
Rurki wam odcięły dopływ krwi do jaj?
Jakiś pomysł jak legalnie rozwalić im taką blokadę?
Art. 26. KK Stan wyższej konieczności - kolizja obowiązków
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów