Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
a wielce miłościwie nam panujący pierwszy pedał III RP czaskowski pozwala na takie harce w swoim burdelu wybierzcie go na prezydenta polski to dopiero się zacznie już jego pojebana żona chce urządzać w szkołach tęczowe piątki
A niby co ma zrobić? przyjeżdża policja i ich usuwa. osobiście ma tam stać czy co? Widać że śmierdzisz pisem i gadasz głupoty. cały obecny rząd krytykuje ich zachowanie
a wielce miłościwie nam panujący pierwszy pedał III RP czaskowski pozwala na takie harce w swoim burdelu wybierzcie go na prezydenta polski to dopiero się zacznie już jego pojebana żona chce urządzać w szkołach tęczowe piątki
Kolejny pisowiec z gównem zamiast mózgu. Za PiSu protestowali na drogach tak samo i były tęczowe piątki hehe
Moim zdanim lepszy tęczowy piątek w każdej szkole niż to pisowskie gówno u władzy.
Już gdzieś o tym pisałem, jak czaskoskiemu z ekipą wyjdzie w sondażach, że uznanie tych śmieci za przestępców da mu punkt do wyborów, to rudy się "wkurwi" I mają pozamiatane.
Tak właśnie będzie. Jak jeszcze trochę poblokują i wkurwienie społeczeństwa sięgnie zenitu. Tusk rządzi według sondaży, co akurat jest dobre.
Move nie dla wszystkich wystarczy, ale miejsce na samochód zrobi
Ale efekt psychologiczny żaden.
Mam nadzieję że uda mi się spotkać na mojej drodze te spierdoliny, od razu jadę do pierwszego rolnika po obornik albo wyżebram z rzeźni jakieś stare ścierwo może krew.
Szoszon wstawaj zesrałeś się. Idz lepiej pobij jakaś babcie ze swioimi braćmi Ukraińcami, upadlino.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów