📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
muszę w to zagrac.
świetny program nie to co majewskie czy inne dewiacje umysłowe
Idealna gra na domówki czy też imprezy w akademiku. A dla tych którzy lubią "planszówki" polecam:
Podobno jeszcze nikt nie miał na tyle mocnej głowy i szczęścia żeby przejść.. Ale przecież nie o to chodzi
Podobno jeszcze nikt nie miał na tyle mocnej głowy i szczęścia żeby przejść.. Ale przecież nie o to chodzi
E tam, raz doszedłem do przedostatniego pola, ale koleżanka weszła na pole "Wybierasz osobę która wraca na start". A reszty nie pamiętam
Tylko amerykańce i osoby typu "student mocno" mogą wymyślić grę w której ten 'przegrany' pije...
co oni piją? Spirytus, że taka podnieta? Ojebałbym całą planszę i wrócił do domu bez pojazdów latających
Jak byłem gówniarzem i bujało mną po czterech bronkach, to robiłem oczy jak 5-ciozłotówki jak słyszałem o litrze na dwóch.
Teraz jak już ze znajomym piję tego litra na dwóch, to patrzę na tym w filmie, że zachowują się jak ja, gdy byłem gówniarzem. I to jeszcze po tequili.... A może po prostu za dużo daję w banię
Teraz jak już ze znajomym piję tego litra na dwóch, to patrzę na tym w filmie, że zachowują się jak ja, gdy byłem gówniarzem. I to jeszcze po tequili.... A może po prostu za dużo daję w banię
Tomek129 napisał/a:
E tam, raz doszedłem do przedostatniego pola, ale koleżanka weszła na pole "Wybierasz osobę która wraca na start". A reszty nie pamiętam
Szkoda, że przedostatnie pole brzmi "Pijesz i idziesz na NASTĘPNE pole" - czyli wygrywasz. Szach kurwa mat oszuście i kłamco. Przyznaj się, nigdy w to nie grałeś, nie masz 18 lat i nie czytałeś nawet jakie te pola mają opisy. Oj kłamczuszku Ty.
a w Polsce smuty w takich programach, ale wszystko co dobre przychodzi z USA z opóźnieniem do naszego kochanego kraju
piwo za awatar
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów