📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A czego się spodziewałeś? Za trupy wczoraj dostałem ostrzeżenie i temat wywalony. Ale jakoś to nie przeszkadza zostawić filmik na którymś jakaś norka zagryza szczura wrzuconego do klatki. Pozdrów moderatorów.
co to za muza w tle?
Tekst z tracka JOHNNY CASH - HURT... ale nie wiem kto zrobił ten cover...
Przeraża mnie świadomość, że gdybym urodził się w innym miejscu to mógłbym być na miejscu tych chłopaków. Piwko.
Mnie też. Chociaż z drugiej strony, proste cele. Przeżyć do następnego dnia. Coś zjeść, coś wypić, pospać. Wielu z nich się nie odnalazło w "normalnej" rzeczywistości, po powrocie do domu. Takie tam pierdzielenie, wiem.
czachson napisał/a:
Tekst z tracka JOHNNY CASH - HURT... ale nie wiem kto zrobił ten cover...
Johnny ten utwór również skowerował. Oryginał to Nail inch nails - hurt. Co do filmiku to urywa dupe. Krata piwa leci.
nareszcie jakaś dobra nuta i nawet niezle komponuje sie z filmem
leci browar
leci browar
Za rosyjską armie zawsze piwko! Mają jaja chłopaki a nie jak te amerykańskie kurwy co z domu puszczaja drona i zadowoleni.
Jesli ktoś jeszcze potrafi czytac to polecam książke Patologie
autor Zachar Prilepin
Wojna w Czeczeni okiem zwykłego wojaka. Świetna książka.
autor Zachar Prilepin
Wojna w Czeczeni okiem zwykłego wojaka. Świetna książka.
Jaranie się ruskim wojskiem to pedalstwo... teraz stoją ruskie rakiety pod Polską granicą, straszą bo się wtrącamy w ich politykę pochłonięcia Ukrainy. Zasięg mają zajebisty bo 500km. Nie dosyć że mogą pizgać w całą Polskę to jeszcze niemrów zahaczą. Te chłopaki mogą stać teraz przy rakietach typu Iskander-M, które przystosowane są do przenoszenia głowic atomowych! Być może są też odpowiedzią putina na plany budowy europejskiej tarczy antyrakietowej.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów