📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Aaa to je taki Ślubski ciulik ze tik tok. Chłopaczek puloczek.
Ja pierdole jakie to żałosne.
Daje piwo, bo ten film jak i post wywołał u mnie reakcję wymiotną a chyba o to chodzi.
Daje piwo, bo ten film jak i post wywołał u mnie reakcję wymiotną a chyba o to chodzi.
janlew napisał/a:
Babcia ma racje. Pedałek mały, wstyd tylko przynosi. Wziął by babę, normalny ślub, zrobił dzieci i zwalczał to pedalstwo w TV i wszędzie, zamiast babcię tym obrzydzać.
A jak już go bardzo przyciśnie, może po cichu pojechać raz na rok popedalić się z europosłami w tym kurwidolku zwanym brukselą. Tak robi porządny homoś, jak ten z Węgier ostatnio. To tak jakby normalny facet na kurwy czasem pojechał, wyczyniać obrzydliwości które np. żonę brzydzą. To jeszcze ujdzie, jak już wstrzymać się nie umie.
Ale nie jakaś kurestwo i pedalstwo, paradujące po ulicach, czy w TV i jeszcze na oczach naszych babć.
ale żeby aż tak się zesrać xD
pieknie go pocisneła, 10/10 i jeszcze liścia na odmulenie mu powinna wyjebać na jape
Babcia wie co mówi.
Facet wali faceta w dupę... Tak wmawiajcie sobie że to normalne... Następne będą dzieci, potem kozy, potem delfiny
Mądra baba a takiego półgłówka ma za wnuka. Zajebac mu miotła powinna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów