📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Masz zasluzone piwo, bo jak to nie jest ustawione, to ja jestem wladca Wielkiego Krolestwa Napleta i dymam teraz 100 dziewic rownoczesnie i po kolei za razem.
Babcia ma racje. Pedałek mały, wstyd tylko przynosi. Wziął by babę, normalny ślub, zrobił dzieci i zwalczał to pedalstwo w TV i wszędzie, zamiast babcię tym obrzydzać.
A jak już go bardzo przyciśnie, może po cichu pojechać raz na rok popedalić się z europosłami w tym kurwidolku zwanym brukselą. Tak robi porządny homoś, jak ten z Węgier ostatnio. To tak jakby normalny facet na kurwy czasem pojechał, wyczyniać obrzydliwości które np. żonę brzydzą. To jeszcze ujdzie, jak już wstrzymać się nie umie.
Ale nie jakaś kurestwo i pedalstwo, paradujące po ulicach, czy w TV i jeszcze na oczach naszych babć.
A jak już go bardzo przyciśnie, może po cichu pojechać raz na rok popedalić się z europosłami w tym kurwidolku zwanym brukselą. Tak robi porządny homoś, jak ten z Węgier ostatnio. To tak jakby normalny facet na kurwy czasem pojechał, wyczyniać obrzydliwości które np. żonę brzydzą. To jeszcze ujdzie, jak już wstrzymać się nie umie.
Ale nie jakaś kurestwo i pedalstwo, paradujące po ulicach, czy w TV i jeszcze na oczach naszych babć.
Patologia z obu stron.
UkrytaPodNickiem napisał/a:
Patologia z obu stron.
Z pederastami tak jest niestety ...i z tyłu, i z przodu patologia.
Ja to nie wiem czy on ciśnie bekę bo głos i buźkę z tą brudka ala Turek z kebabu to ma mocno pedalską.
"Gnojek ciśnie bekę z matki, która jest mądrzejsza od niego" - idioto @mygyry To jest babcia a nie matka!
ALFONZO napisał/a:
"Gnojek ciśnie bekę z matki, która jest mądrzejsza od niego" - idioto @mygyry To jest babcia a nie matka!
Mówi, że chce mieć wnuki, o ile wiem wnuki to może zrobić syn.
mygyry napisał/a:
Mówi, że chce mieć wnuki, o ile wiem wnuki to może zrobić syn.
Zwraca się do niej "babciu", w opisie też jest "Pokazujesz babci". Może kobicie chodzi o prawnuki, a może po prostu nie zgrali się w scenariuszu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów