📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Masz zasluzone piwo, bo jak to nie jest ustawione, to ja jestem wladca Wielkiego Krolestwa Napleta i dymam teraz 100 dziewic rownoczesnie i po kolei za razem.
Babcia ma racje. Pedałek mały, wstyd tylko przynosi. Wziął by babę, normalny ślub, zrobił dzieci i zwalczał to pedalstwo w TV i wszędzie, zamiast babcię tym obrzydzać.
A jak już go bardzo przyciśnie, może po cichu pojechać raz na rok popedalić się z europosłami w tym kurwidolku zwanym brukselą. Tak robi porządny homoś, jak ten z Węgier ostatnio. To tak jakby normalny facet na kurwy czasem pojechał, wyczyniać obrzydliwości które np. żonę brzydzą. To jeszcze ujdzie, jak już wstrzymać się nie umie.
Ale nie jakaś kurestwo i pedalstwo, paradujące po ulicach, czy w TV i jeszcze na oczach naszych babć.
A jak już go bardzo przyciśnie, może po cichu pojechać raz na rok popedalić się z europosłami w tym kurwidolku zwanym brukselą. Tak robi porządny homoś, jak ten z Węgier ostatnio. To tak jakby normalny facet na kurwy czasem pojechał, wyczyniać obrzydliwości które np. żonę brzydzą. To jeszcze ujdzie, jak już wstrzymać się nie umie.
Ale nie jakaś kurestwo i pedalstwo, paradujące po ulicach, czy w TV i jeszcze na oczach naszych babć.
Patologia z obu stron.
UkrytaPodNickiem napisał/a:
Patologia z obu stron.
Z pederastami tak jest niestety ...i z tyłu, i z przodu patologia.
Ja to nie wiem czy on ciśnie bekę bo głos i buźkę z tą brudka ala Turek z kebabu to ma mocno pedalską.
Nie dość że spedalone ścierwo to jeszcze logopedę olał.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Nine, ten, never sleep again.
"Gnojek ciśnie bekę z matki, która jest mądrzejsza od niego" - idioto @mygyry To jest babcia a nie matka!
ALFONZO napisał/a:
"Gnojek ciśnie bekę z matki, która jest mądrzejsza od niego" - idioto @mygyry To jest babcia a nie matka!
Mówi, że chce mieć wnuki, o ile wiem wnuki to może zrobić syn.
mygyry napisał/a:
Mówi, że chce mieć wnuki, o ile wiem wnuki to może zrobić syn.
Zwraca się do niej "babciu", w opisie też jest "Pokazujesz babci". Może kobicie chodzi o prawnuki, a może po prostu nie zgrali się w scenariuszu.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów