📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zajebiście zrobione
Talk Shit Get Hit
filmik fajny ale defibrylacja przez ubranie mnie rozjebala
Niezła grafika w tym nowym bf`ie....
@Patrysio jak by jeden z pracowników DICE nie spierdzielił sprawy z kupnem "Premium Hack" aby go dodać do PunkBustera to było by spoko ale zalogował się z IP DICE. Chcieli dobrze wyszło jak zawsze
Efekty specjalne lepsze niz w naszych wszystkich ,,super produkcjach''
Tak to "żydzi won do pieca", a jak zrobili nagrywke z krwia i paroma wybuchami, to nagle "sadole" zadowolone... Panowie i panie zdecydowac sie: Jebać żydów, czy stawiać im piwo?
Suty_Dziobaka
Widze od jakiegos czasu że jesteś w temacie gier , grasz może w battlefield'a 3 ?
Widze od jakiegos czasu że jesteś w temacie gier , grasz może w battlefield'a 3 ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów