📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jako ekspert stwierdzam że to polaczkuśka która dowiedziała się przed chwilą że nie dostanie więcej alkoholu.
@up, ty naprawdę szukasz chuja do dupy, nie? I ten kolor, to też nie przez przypadek?
Mozliwe, ze to jakis polityk PiS/PO/SLD/PSL leci i grozi immunitetem a tak na powaznie to obsluga powinna poprosic go o posiedzenie dupska na miejscu, jak nie to pilot powinien awaryjnie ladowac na najblizszym lotnisku, wezwac anty-terrorystow i koles powinien za wszystko wybulic ze swojej kieszeni. Gwarantuje, ze do konca zycia nie powtorzylby takiego numeru.
Jaka klasa, tacy pasażerowie. Nie jego wina, że dostał miejsce stojące koło toalet...
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Grzegorz.C napisał/a:
Jako ekspert stwierdzam że to polaczkuśka która dowiedziała się przed chwilą że nie dostanie więcej alkoholu.
-Grzegorz!
-Co!
-Grzegoooorz!
-Coooo!
-Chuj!
-Gdzie?
-W Twojej dupie
-O fajnie, dzięki tato.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów