📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Nagrywane chyba pasem wojskowym. Ciekawy pokaz (niewyraźnych) slajdów.
Jak takie buractwo ma nas bronić, to Ruscy po godzinie Poznań zdobędą ;]
Co dzień zastanawiam się jaki jest sens wrzucania tak tępych filmików tym bardziej w takiej marnej jakości.
Daj sobie już spokój
Daj sobie już spokój
ale z tamtych regionów tak mówią
jak kolesia zacząłem naśladować w mowie nawet się nie zjarał że się z niego zwijam
Karaś pozdrawiam )
jak kolesia zacząłem naśladować w mowie nawet się nie zjarał że się z niego zwijam
Karaś pozdrawiam )
Och, jak mi smutno, że mnie to ominęło... Gdzie Wojsko znajduje takich debili?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów