Co robią wojacy w wolnym czasie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
ooo nawet kobieta z chujem jest.Piwo
co za pedalska muza. -_-
@nikki99
Specjalnie dla Ciebie - proszę:
with love from Afghanistan
EDIT: Źródło: m.newsweek.pl/zdjecia/zdjecia,afganistan-w-obiektywie-maksymiliana-rig...
Specjalnie dla Ciebie - proszę:
with love from Afghanistan
EDIT: Źródło: m.newsweek.pl/zdjecia/zdjecia,afganistan-w-obiektywie-maksymiliana-rig...
Pokaz slajdów. Profil psychologiczny twórcy: kretyn z wodogłowiem, który nie słyszał o zakładaniu galerii w necie.
"Gabranth" za zdjęcie z Afgana masz już nie piwo a flache, tylko nie ma opcji w sadolu: 'Postaw flache'
"Gabranth" za zdjęcie z Afgana masz już nie piwo a flache, tylko nie ma opcji w sadolu: 'Postaw flache'
Uwielbiam tematy związane z armią, uwielbiam muzykę elektroniczną, ale za ten podkład muzyczny to mogę postawić co najwyżej wiadro moich żygów.
jeden się nawet zesrał w gacie 0:26
Jak ja byłem w wojsku to w wolnym czsię się rejony robiło. Bynajmniej w 16BPD. A i tak go za dużo nie było.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów