18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Wójt Sońska
nowynick • 2018-06-11, 10:49
albo raczej wujt, jedna baba co upierdliwia życie mieszkańcom całej gminy. Jakby kto miał gest to może komornika chociaż nasłać
dlugi.info/wierzytelnosc/913839/MARZENA+%C5%9ALUBOWSKA

"– Zawiadomiłem mieszkańców, kiedy będzie reportaż. A potem dowiedziałem się, że w tych wsiach wyłączono prąd. Wszyscy uważali, że to spisek pani wójt. Interweniowali i podobno krótko przed programem prąd został włączony – opowiada naTemat autor reportażu, Andrzej Tomczak. On osobiście, mimo wszystko, w spisek nie wierzy. Pani wójt nie znała przecież treści reportażu, sama w nim występowała, dlaczego miałoby jej na tym zależeć?"
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~Velture 2018-06-11, 11:04 20
Taka wójtowa to skarb! Kurwa tak podpierdalac każdego za wszystko .
Brałbym!
Zgłoś
DMT 2018-06-11, 11:06 82
Tego nie da się nawet jakoś normalnie skomentować... Ja pierdolę...
Zgłoś
Halman 2018-06-11, 11:08 13
i to jest prawdziwa polska
Zgłoś
janlew 2018-06-11, 11:11 26
Wincyj władzy w ręce samorządów. Kurwa wincyj!!!!!

Zgłoś
pawlo884 2018-06-11, 11:19 4
Jakby mnie było stać to bym tym biednym ludziom fundował najlepszych adwokatów. A co! Żeby utrzeć nosa przemądrzałym urzędasom.
Zgłoś
~Velture 2018-06-11, 11:21 71
Co wy pierdolicie. Widać korzenie i tradycje rodzinne u pani wójt.

Jak jeszcze mieszkałem w warszawie za czasów studenckich, razem z kumplem co wynajmował u mnie pokój, to u mnie z bloku połowa to byli kurwa kapusie z ub dawni bo dostali służbowy przydział na mieszkania. Co chwila sąsiad piętro niżej pode mną dzwonił na policję o wszystko kurwa. Wizyty policji to był u mnie dosłownie rytuał. Raz, dwa razy na miesiąc najmarniej. Policja podjeżdżała, rozmawialiśmy i wychodzili nie stwierdzając niczego.
W akcie desperacji zadzwonił do mojego ojca o 23ciej w niedzielę, że u mnie jest ogromna impreza, muzyka na maxa puszczona, chlanie, ćpanie i w ogóle... najlepsze było to, że w momencie jak dzwonił byłem u ojca w domu 2 dni i wtedy na fotelu obok oglądaliśmy coś w tv a kumpel był nad morzem ze swoją dupą od 5 dni.

Zjebał go od jebanych ubeków i kazał wypierdalać a jak znów coś zmyśli to jego podpierdoli hahahaha.

A jebany donosił nawet, że w nocy jak wracałem to go obudziłem bo słyszał windę o 2 w nocy hahahahaha.
Zgłoś
czarny1812 2018-06-11, 11:22
Pawlo884 ,ale Cie nie stać więc muruj jape i do roboty truskawki obierać !
Zgłoś
k................0 2018-06-11, 11:22
Kurwa, nawet Kozioł nie był tak pojebanym wójtem i jakoś starał się o elektorat
Zgłoś
nowynick 2018-06-11, 11:41 6
Sky_RK napisał/a:

Kurwa, nawet Kozioł nie był tak pojebanym wójtem i jakoś starał się o elektorat

ten program to srebrny gwóźdź do trumny dla kariery politycznej tego babsztyla, podejrzewam, że masa ludzi mimo lokalnych problemów pojedyńczych obywateli gminy nie wiedziała co się odpierdala albo nie znali skali zjawiska. Na kilka miesięcy przed wyborami baba może się pakować, bo prędzej tam muzułmańskiego imigranta wybiorą i sprowadzą specjalnie z Erytrei niż zagłosują na tą żywą karykaturę Beaty Szydło

PS wójtowa to powinna dostać honorowe stanowisko moda na Sadolu. Warny, cenzura, blokowanie dodawiania komentarzy czy ich kasowanie, czujecie już ten ból dupska?

Erutlev napisał/a:

Częstym problemem wielu gmin jest brak kontrkandydatów w wyborach i tu możemy mieć takie zjawisko (nie wiem, nie znam gminy, strzelam).
Do tego jako osoba z wypizdowa wiem jaka jest ludzka mentalność jeśli chodzi o 'tubylców'. Nie chcą głosować na nikogo nowego bo nie znajo a nawet jak znajo to się przyzwyczaili do tego co było i po chuj zmieniać skoro jest cały czas tak samo.

kandydatów było kilku, jak mówiłem w gminie mieszka 6 tys.+ luda i nie każdy musiał mieć z tą cholerą styczność czy problemy, ja nawet nie wiem kto jest burmistrzem dzielnicy Ochota, ale jeśli bym się dowiedział, że jest to osoba, która odpierdala tak jak tamta z Sońska to z pewnością poszedłbym głosować aby ją wymienić żeby innym nie mogła życia usrywać. Dlatego też ten reportaż należy udostępniać i linkować co by ją jak najwięcej ludzi przed wyborami wytykało palcami na ulicach...
Zgłoś
~Velture 2018-06-11, 11:48 4
@up
Częstym problemem wielu gmin jest brak kontrkandydatów w wyborach i tu możemy mieć takie zjawisko (nie wiem, nie znam gminy, strzelam).
Do tego jako osoba z wypizdowa wiem jaka jest ludzka mentalność jeśli chodzi o 'tubylców'. Nie chcą głosować na nikogo nowego bo nie znajo a nawet jak znajo to się przyzwyczaili do tego co było i po chuj zmieniać skoro jest cały czas tak samo.
Zgłoś
Indyferentny 2018-06-11, 11:50 1
Nasza krajowa świnka mówi trochę więcej niż pan w 6:08 jak wygląda teren sońska od strony geologicznej co nie zmienia faktu, że materiał to czyste złoto. Dałoby się to postawiłbym piwa od wszystkich z roboty, którzy dzięki tej wstawce mają lepszy dzień
Zgłoś
DMT 2018-06-11, 11:59 1
Oglądnąłem to jeszcze raz i szczerze cieszę się, że mieszkam tu gdzie mieszkam...

Jakby ktoś z włodarzy odpierdolił tu taką manianę, to moment by miał wypadek i oni dobrze o tym wiedzą...
Zgłoś
masonski-cyklista 2018-06-11, 12:02 1
Pani wójt mentalnie utknęła w poprzednim ustroju.
Zgłoś
-................- 2018-06-11, 12:23 13
Ej, chodźcie strollujemy wójtową, pisząc wnioski o informację publiczną w różnych sprawach...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem