📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Wzruszające to było. Młody (jakikolwiek) zawodnik wychodzi i ma wywiadu udzielać
Po prostu była zmiana linii, a ten "wywiada udziela"
Dobry przykład manipulacji mediów.
Jaka, kurwa, wolność słowa. Wypierdalaj, gówniarzu, grać!
No np. w NBA to jest całkiem normalne. Najczęściej trenerzy (praktycznie w każdym meczu masz co najmniej jeden taki minutowy na każdą ze stron, ale zawodnikom też się zdarza dość często.) Podejrzewam, że w innych sportach z takim rodzajem zmian (nie wiem jak to się nazywa, powrotne?) też jest to spotykane.
Bo to była Dobra Zmiana.
Jeśli znasz siebie i swego wroga, przetrwasz pomyślnie sto bitew. Jeśli nie poznasz swego wroga, lecz poznasz siebie, jedną bitwę wygrasz, a drugą przegrasz. Jeśli nie znasz ni siebie, ni wroga, każda potyczka będzie dla Ciebie zagrożeniem.
@osbek A Ty, kurwa, odróżnisz "w trakcie spotkania" od "w przerwie spotkania", baranie?
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów