18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
WooQash 2023-10-29, 21:48 1
Faktycznie.. przestraszył się tego gnata, aż mu ślinka bardziej pociekła.
Zgłoś
Quassar 2023-10-29, 21:49 55
i prawidłowo od razu broń i wycelować bez piedolenia się...
No ale cuż nie tym razem obeszło sie, wystarczyło wyjebać z laczka.. a właściciel chuj tylko stał z daleka.
Zgłoś
psotna_cipka 2023-10-29, 21:57 11
Brawo dla tego hamburgera. Dla wszystkich oczekujących na kulinaria - nie mam nowego przepisu na potrawy z psinki.
Zgłoś
Baronessa 2023-10-29, 22:16 33
Cymbał z tego tłustego wieprza. Gnata mieć i nie odstrzelić tej zjebanej rasy, gdy go atakuje...
Zgłoś
ProVVe 2023-10-29, 22:19 4
Quassar napisał/a:

i prawidłowo od razu broń i wycelować bez piedolenia się...
No ale cuż nie tym razem obeszło sie, wystarczyło wyj***ć z laczka.. a właściciel ch*j tylko stał z daleka.

krzyczał "dont dont dont" a pozniej "sory ebałt dat" (pisownia oryginalna ufam, ze nie popelnilem zadnej literowki)
Zgłoś
willoo 2023-10-29, 22:56
Dzięki właścicielowi przeżył to niefortunne spotkanie.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-10-29, 23:24
A mógł zabić
Zgłoś
par00wka 2023-10-30, 6:42
Serialowy "Gebels" nigdy nie cackal się z bandziorami, ale żeby pies do psa strzelał?
Zgłoś
uFo125 2023-10-30, 7:04 4
Piwa nie ma pies nie został zastrzelony
Zgłoś
Cymesowy 2023-10-30, 9:34 1
To jest pojebane w Ameryce że oni tam często psy puszczają luzem na tych osiedlach bez ogrodzeń a potem płacz bo przyjechał policemajster który się nudził i w końcu trochę adrenalinki można odjebać pitbulla
Zgłoś
Will70 2023-10-30, 9:50 2
Gdyby piesek musnął ząbkiem nogę pana starszego miałby problem. Coś jednak nad nim czuwało. Pewnie gdyby kota dopadł, również srogi wpierdal by czekał psinkę. Zwrócę jedyne uwagę że kocur go podrapał w pizdu próbując uciec. I za samo to powinien odpalić psa i jego właściciela skurwiałego kretyna.
Zgłoś
bercisko 2023-10-30, 9:53 1
psotna_cipka napisał/a:

Brawo dla tego hamburgera. Dla wszystkich oczekujących na kulinaria - nie mam nowego przepisu na potrawy z psinki.

Ale ile smalcu by było z niego?
Zgłoś
marcin9002 2023-10-30, 10:54
psotna_cipka napisał/a:

Co, skończyły się pomysły? Czy mamusia nie dala ci książki kucharskiej?
Zgłoś
biegu86 2023-10-30, 11:06 22
Jebać takie psy. Nienawidze tych skurwysynów biegających sobie bez smyczy. Później pierdolenie od psiofilów "źle stanąłeś, mrugnąłeś...". Wypierdalać. Szkoda, że go nie zajebał. Wraz z właścicielem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem