Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przedstawiciel pedofilskiej organizacji przepędza przedstawiciela diabelskiej organizacji. Won stąd!
Ksiądz przepędza przedstawiciela pedofilskiej organizacji oraz diabelskiej organizacji.
Księży na 1000 pedofilów 1 szt
Sodomici na 1000 pedofilów 400 szt ...tyle że lewactwo ma media, więc o tym nie wiesz. Ale taka jest prawda potwierdzona danymi z ministerstwa sprawiedliwości, również na czasów PO. Koniec tematu.
I teraz pytanie - konkurs: kto prędzej dobiera się do dupy: skarbówka do naszej czy wykładowcy do tyłków klerykom w seminarium?
Odpowiedź pozostawiam niezdecydowanym.
Ostatnio pochowałem moją Mamę. Czarna menda powiedziała, że bez 1.100 nie odprawi mszy i nie wyjdzie ani do kaplicy, ani na cmentarz. A podobno oni są "sługami bożymi"... Niech mi ktoś przypadkiem nie pierdoli, że oni robią to za "bóg zapłać" - bo wymogłem na czarnym wypisanie rachunku KP za celebrację i pogrzeb - i wypisał! Mogę ten fakt potwierdzić. Ciekawe, czy od tego zapłacił podatek?
I teraz pytanie - konkurs: kto prędzej dobiera się do dupy: skarbówka do naszej czy wykładowcy do tyłków klerykom w seminarium?
Odpowiedź pozostawiam niezdecydowanym.
Z jednej strony "czarna menda", a z drugiej polazłeś do niego aby odprawiał swoje szamanistyczne rytuały i jeszcze mu za to zapłaciłeś. Nie widzisz pewnej sprzeczności w swojej postawie do kościoła? To w takim razie nim gardzisz, czy jednak chcesz korzystać z jego usług? Właśnie przez takich jak ty tak to wygląda. Można pożegnać bliskiego w inny sposób - np. skremować i zaprosić rodzinę na stypę, ślub kościelny też nie jest niezbędny aby zawrzeć związek małżeński - wesele i biała suknia może być i po cywilnym. Chrzciny od biedy lepiej zrobić, bo jednak nie powinno się dziecku narzucać swojego podejścia do religii. I tak nie będzie pamiętać, ale jeśli zechce potem przyjmować sakramenty to nie będzie miało problemów natury formalnej, a jak nie zechce to przecież nie jest to nic wiążącego.
Wspieraj dalej finansowo klechów i płaszcz się przed nimi, to będą Tobą gardzić tak jak ten opisany w poście.
Heheh. Dobrze pedofil w kiecce zrobił. Przegonił ścierwo żebrające o kasę na nową willę owsika i imprezy dla narkomanów "róbta co chceta". Też bym gonił żebraków, gdyby stali pod bramą mojej posesji.
No, lepiej na tacę rzucić. Ja pierdolę kurwa...
j***ć tego klechę kondon jeden i pedofil!
Jak wiesz,, że to pedofil to zgłoś to do płokułatuły, bo tak to jesteś takim samym pedofilem kryjąc go.
A Wielka Orkiestra Świątecznej Aborcji niech wypier.. najpierw atakuje kościół a jak przychodzi co do czego to leci żebrać pod kościołami.
brawo, dobrze księdzulek jebać owsiaka gdzie spierdalala 20mln ze zbiórki rocznie?
Fundacja działa od 1993 roku. Miała setki audytów i kontroli - i jakoś skarbówka cudem nie zablokowała działalności - ciekawe, dlaczego? Czyżby kontroli skarbowej zabrakło argumentów? Przecież przez tyle lat pod kontrolą pewnej partii skarbówka chyba nie odmówiliby sobie przyjemności ujebania Jurka, prawda? A jednak nic nie zrobili...
Nikt nie bierze pod uwagę faktu, że poza wpływami fundacji Owsiaka, wydawanymi na zakupy sprzętu medycznego, pieniądze idą m.in . na szkolenie ludzi z zakresu np. pierwszej pomocy, RKO i podobnych "pierdół". A tego przecież nie da się fachowo zrobić na placu parkingowym przed supermarketem, potrzeba do tego miejsca i przygotowanej kadry - a to niestety kosztuje. Niech mi tylko ktoś tu napisze, że kurs spawacza albo na wózki widłowe zrobi za darmo....
Ale większość Was chuj to obchodzi, bo zamiast krytycznie i samodzielnie myśleć, macie puste baniaki, zjebane pisowską telewizją i "prawdami" na fejsbuku. Nie wspomnę o tym, co słychać z ambony - bo do kościoła chodzę.
Coraz rzadziej.
Gorsi od pedofilów są tylko śmiecie chroniące pedofilów, a skoro wiesz, że ten kssiądz to pedofil, a prokuratura nie, to wiadomo kim kurwa jesteś ty.
Masz rację. Cała wierchuszka polskiego kleru jest gorsza od pedofilów
Z jednej strony "czarna menda", a z drugiej polazłeś do niego aby odprawiał swoje szamanistyczne rytuały i jeszcze mu za to zapłaciłeś. Nie widzisz pewnej sprzeczności w swojej postawie do kościoła? To w takim razie nim gardzisz, czy jednak chcesz korzystać z jego usług? Właśnie przez takich jak ty tak to wygląda. Można pożegnać bliskiego w inny sposób - np. skremować i zaprosić rodzinę na stypę, ślub kościelny też nie jest niezbędny aby zawrzeć związek małżeński - wesele i biała suknia może być i po cywilnym. Chrzciny od biedy lepiej zrobić, bo jednak nie powinno się dziecku narzucać swojego podejścia do religii. I tak nie będzie pamiętać, ale jeśli zechce potem przyjmować sakramenty to nie będzie miało problemów natury formalnej, a jak nie zechce to przecież nie jest to nic wiążącego.
Wspieraj dalej finansowo klechów i płaszcz się przed nimi, to będą Tobą gardzić tak jak ten opisany w poście.
Kiedy przyjdzie Ci spełnić ostatnie życzenie Twojej Mamy, zrozumiesz, w co się wpakowałeś. O ile krytycznie myślisz i masz honor, by spełnić ostatnie życzenie. Sam zobaczysz, jak będzie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów