Przedstawiciel pedofilskiej organizacji przepędza przedstawiciela diabelskiej organizacji. Won stąd!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zamiast dzieciaka do ruchania przyprowadzić do pieniądze chcą...
Gorsi od pedofilów są tylko śmiecie chroniące pedofilów, a skoro wiesz, że ten kssiądz to pedofil, a prokuratura nie, to wiadomo kim kurwa jesteś ty.
Heheh. Dobrze pedofil w kiecce zrobił. Przegonił ścierwo żebrające o kasę na nową willę owsika i imprezy dla narkomanów "róbta co chceta". Też bym gonił żebraków, gdyby stali pod bramą mojej posesji.
PS gonić lewactwo w każdej postaci. Komuniści mają wszystkie największe "dobroczynne" fundacje na świecie w swoich łapach i przez to ludzie, którzy dają impieniądze z nadzieją, że pomagają w czymś dobrym, tak na prawdę finansują ich działąlność polityczną.
Akurat dobrze zrobił ksiądz ze wygania to lewackie ścierwo które szczeka do nich ale po pieniądze to pod kościół przychodzi .
Wiem ze księża mają sporo za uszami i ich nie będę bronił .
Ale nie każdy ksiądz to pedofil
Nie każda dziewczyna to kurwa
I nie każdy Polak to złodziej
Mierzenie wszystkich jedną miarą jest idiotyczne
Wiem ze księża mają sporo za uszami i ich nie będę bronił .
Ale nie każdy ksiądz to pedofil
Nie każda dziewczyna to kurwa
I nie każdy Polak to złodziej
Mierzenie wszystkich jedną miarą jest idiotyczne
Gonić klechę jak na kolędę zawita jest ok, klecha goni swołoczą która go wkurwia, olaboga jak tak można
Pisowskiemu śmieciowi wjechały wiadomości TVPiS za mocno. Niech rwie dzide do tego swojego kościelnego pedofilskiego pierdolnika.
Niech przyjdzie mi tylko taki kurwiszon na kolędę
Niech przyjdzie mi tylko taki kurwiszon na kolędę
Jedni warci drugich
Brawo ksiądz !!! gonić to w diabły!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów