może mało sadystyczne, ale klimat filmu świetny w dodatku niezła jakość nagrania
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Czemu taka impreza zlotów brudasów musi być w Polsce......dobre ze mamy chociaż sunrise festival
A dla hip-hopowców polecam HipHop Kemp zajebisty festiwal w Hradec Kralowe na czeskim lotnisku
Taki woodstok dla hip-hopowców
Taki woodstok dla hip-hopowców
szkoda, że nie ma bombardowania na woodstock, byłaby bombowa impreza dla brudasów
To i ja jako bywalec grosze swe trzy dodam. Nie można wypowiadać się w temacie Wooda nie będąc tam choć raz, a będąc, nie spotkałem się by po 1szym razie komuś się nie podobało (jak w życiu). Ja pierwszy raz wybrałem się ot tak, bo w sumie czemu nie i od tamtej pory wiedziałem, że będę już na absolutnie każdym woodzie, o ile sytuacja pozwoli. Jadąc na ostatni szedłem 10km z buta na dworzec i w ostatniej chwili wsiadłem w pociąg, bez znajomych, którzy w ostatniej chwili się wykruszyli, ale co, to jest Wood. Nie ma sensu komentować muzyki, wiadomo, to ważne że w tym roku gra Sabaton i na jego koncert się wybiore, ale na ostatnim woodzie przez 3 dni w sumie byłem na 2 koncertach. Nie ważne że na dzień dobry obudziłem się z tyłu suki, nic nie pamiętałem a łysy Pan mówił że jak dalej chce się napierdalać to zaprasza, nie ważne że miałem namiot bez tropiku, nie ważne że w przedziale jest średnio 426 osób, to kurwa woooooood. Klimat niewyrażalny w słowach.
Choć spróbuje
Moi (moi? lol) sąsiedzi namiotowi mieli fajną, siedemnastoletnią córkę. No i tak budze się rano i słysze ,,Zwiastun! Idziemy napierdalać pogo! No kurwa chodź! Nakurwiamyyyyyy!" i ciągnie mnie za fraki cała odziana w pięknym ćwiekiem snute skóry - jej 45 letnia mama... ^^
Choć spróbuje
Moi (moi? lol) sąsiedzi namiotowi mieli fajną, siedemnastoletnią córkę. No i tak budze się rano i słysze ,,Zwiastun! Idziemy napierdalać pogo! No kurwa chodź! Nakurwiamyyyyyy!" i ciągnie mnie za fraki cała odziana w pięknym ćwiekiem snute skóry - jej 45 letnia mama... ^^
wrc1 napisał/a:
ktos wspominal o wielkiej imprezie?
Obrazek
świetnie wspominam 2006 rok
impreza boska
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów