Czyli Brud, smród i ubóstwo w prawie 5 minutach
Czyli Brud, smród i ubóstwo w prawie 5 minutach
Rzygać mi się chce jak patrze na ten pierdolony bród.
To na chuj się patrzysz ? Wyjdź z domu no chyba że ci zamknęli klapę od kontenera i nie możesz jej podnieść.
zaraz sie zleca prawak i milosnicy ojczyzny i stwierdza ze to brudasy, sodomia i gomoria. poczym poleca w piatek na dyske do remizy gdzie bawi sie przyszla elita kraju w cywilizowany sposob, siadaja na krzeselkach i sluchaja spokojnej muzyki. nie pierdola sie po kiblach czy krzakach i nie obijaja sobie ryja bo ktos krzywo spojrzy na jego dziunie
Po chuj w ogóle zaczynasz ten temat? Sam zaczynasz prowokować jakimiś durnymi wpisami o remizach czy innych chujstwach. Podoba Ci się Woodstock, bierzesz w tym udział to napisz, że Ci się on zajebiście podoba i tyle. Idealny temat, żeby zaczepić resztę, a później się mądrzyć na prawo i lewo, że ludzie są nietolerancyjni i obrażają bez powodu ten świetny festiwal. Mi się np. on w chuj nie podoba, ale nie leje nigdzie podobnych syfów do Twoich. Mam swoje festiwale i je lubię oraz szanuje te drugie.
Po chuj w ogóle zaczynasz ten temat? Sam zaczynasz prowokować jakimiś durnymi wpisami o remizach czy innych chujstwach. Podoba Ci się Woodstock, bierzesz w tym udział to napisz, że Ci się on zajebiście podoba i tyle. Idealny temat, żeby zaczepić resztę, a później się mądrzyć na prawo i lewo, że ludzie są nietolerancyjni i obrażają bez powodu ten świetny festiwal. Mi się np. on w chuj nie podoba, ale nie leje nigdzie podobnych syfów do Twoich. Mam swoje festiwale i je lubię oraz szanuje te drugie.
skoro inni moga wyskakiwac z brudasami cpunami, lewakami czy chuj wie czym jeszcze to ja moge pierdolnac tekst o dyskach