Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A gdzie kurwa takie imprezy powiązane z rapem/hh(nie pierdolić o hh kemp) ;c Jebane żelusie, metale i inne kurestwo może się bawić.
Woodstock jest bez walk. Jakby się tam hh zjechał, mielibyśmy polską Love Parade. Dopiero wtedy woodstock stałby się tą złą imprezą, na jaką kreują ją nieraz media.
Albo Owsiak wie, że gówna zapraszać nie można
Chcąc zrobić taką imprezę hh, trzeba wycofać wojska z Iraku, bo braknie ludzi do ochrony tego pastwiska. Poza tym nie ma głupiego, który wziąłby na siebie taką odpowiedzialność.
Krzysztofy Rhox i W poznały kolesia który spał w toi toi i dostał za to mandat : "Picie w miejscu publicznym"
wyście wszystkie 3 poznały? ło matko, a ja cały czas myślałam, że przynajmniej większość z was to chłopczyki..
no chyba że po łudstoku to się zmieniło
Woodstock jest bez walk. Jakby się tam hh zjechał, mielibyśmy polską Love Parade. Dopiero wtedy woodstock stałby się tą złą imprezą, na jaką kreują ją nieraz media.
Albo Owsiak wie, że gówna zapraszać nie można
Chcąc zrobić taką imprezę hh, trzeba wycofać wojska z Iraku, bo braknie ludzi do ochrony tego pastwiska. Poza tym nie ma głupiego, który wziąłby na siebie taką odpowiedzialność.
Say what...że hh najgorszy. Imo metale to największe, najmniej przewidywalne ćpuny
Bądź co bądź, zdjęcia mogę oglądać z w/w imprezy, chociaż nie pokazują całego tego kurestwa. kk, thx, bye.
bezcenne jest jechać tam, spotkać Penera wręczającego mi o 8 rano gorącą wódkę i mówiącego "odsuń się bo będę rzygał" <3
więc pozdro, bawcie się dobrze, ale ja idę spać. yo
bezcenne jest jechać tam, spotkać Penera wręczającego mi o 8 rano gorącą wódkę i mówiącego "odsuń się bo będę rzygał"
skonczmy już temat szamba, przynajmniej na tym portalu
A gdzie kurwa takie imprezy powiązane z rapem/hh(nie pierdolić o hh kemp) ;c Jebane żelusie, metale i inne kurestwo może się bawić.
A kto by chciał robić imprezy dla kogoś takiego jak Ty?
Przemawia przez Ciebie agresja
bezcenne jest jechać tam, spotkać Penera wręczającego mi o 8 rano gorącą wódkę i mówiącego "odsuń się bo będę rzygał" <3
Po Penerze można się naprawdę wszystkiego spodziewać. Nawet jajek
Przemawia przez Ciebie agresja
I głupota ;]
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów