Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
żaden z frajerów którzy hejtują po necie w życiu się tak nie bawił, jak pół te miliona osób w Kostrzynie
zgadzam Toba tutaj sie z
@top
w tym roku niestety mnie nie bylo, ale za rok bede na 100% ; d
a hejterzy uwazajcie zebyscie sobie czasem paznokci nie porysowali piszac na sadisticu
Brudasy i degeneraci
Widzę, że wiesz na temat tego typu festiwali tyle, ile pokazali Ci w telewizji trwam i tylko z takich źródeł czerpiesz swoją wiedzę. Nie byłeś, nie widziałeś, nie zaznałeś klimatu i nie poznałeś ludzi to się qrwa nie wypowiadaj
Jak Ci się nie podoba to w*********j z kapcia na Jasną Górę modlić się o wieczne zbawienie
Racja, rzekłbym "święta" ale brzydzę się tego słowa
Jak ja nienawidzę takich złamanych chujków co nigdy nie byli a pierdolą jak tam jest, w tym roku nie byłem, ale za rok się wybieram.
Tak więc dla zwolenników trwam i rydzyka GO FORTH AND DIE!
...chujową muzykę, syf, kurz i masę ludzi, którzy przybywają tam bez kasy aby posępić. :]
Ale bez tego to nie byłby woodstock
To oddaje specyfikę tej orgii, poza tym dzięki temu brudstock ma taki jebitny klimat ;]
A prawdziwi hejterzy bawili się na Love Parade ;p
żebracy? ojtam ojtam, przynajmniej uśmiechnięci i z pomysłem, a nie cyganie z podziemnych przejść
kradzieże? sami gubicie np. buty, a śpiwory zmarznięci potrzebujący oddają z rana
kurz? jak stwierdził sajgon - nie przyjechaliśmy się tam kąpać
muzyka? a kto przyjechał na przystanek jedynie z jej powodu
jeśli wolicie być sobie czyści jak kibel po burzy z domestosa i ograniczać się do świata zza ekranu komputera to serdecznie się cieszę z braku możliwości spotkania was na tego typu imprezach
a 'podziały subkulturowe'? wracałam stopem cała brudna, mokra i na ciężkim kacu z corocznymi bywalcami sunrise i sensation white. też zajebiści ludzie
Nawet na sadisticu widać jacy Polacy są totalnie nietolerancyjni.
eee, szukałeś tolerancji na sadisticu?
@up
Jak ja nienawidzę takich złamanych chujków co nigdy nie byli a pierdolą jak tam jest, w tym roku nie byłem, ale za rok się wybieram.
Tak więc dla zwolenników trwam i rydzyka GO FORTH AND DIE!
Nienawidze rydzyka i fanatyzmu religijnego i nienawidze takich zasranych brudow i degenratów społecznych jak ty. Czy twoj zaćpany i zachlany brudny mózg umie to ogarnąć?
Widzę, że wiesz na temat tego typu festiwali tyle, ile pokazali Ci w telewizji trwam i tylko z takich źródeł czerpiesz swoją wiedzę. Nie byłeś, nie widziałeś, nie zaznałeś klimatu i nie poznałeś ludzi to się qrwa nie wypowiadaj
Jak Ci się nie podoba to w*********j z kapcia na Jasną Górę modlić się o wieczne zbawienie
@up
Tak więc dla zwolenników trwam i rydzyka GO FORTH AND DIE
No prosze, ale pewnie na takich imprezach jak Love Parade, koncertach Dody czy gej parade też nie byliście a jednak wyzywacie jej uczestników. Pierdoleni hipokryci
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów