Imponujące umiejętności na linie i fart w klasyku gier
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Na Linuxa jest idealny klon Worms Armageddon, który nazywa się Hedgewars. Grafika jest identyczna, jedynie zmieniono robaki na jeże i wygląd broni, która działa dokładnie tak samo jak w oryginale. Polecam.
Każdy kto grał w wormsy w tymtych czasach miał takiego skilla na linie. Wtedy gry były wymagające i gracz był wyszkolony. gimbusy nie zrozumieją bo by teenagenta nie przeszli bez strzałeczek-podpowiedzi.
ofc wormsy 2 to inny rocznik niż teenagent
To ja zaraz dodam potyczke z Herosa 3, ktora trwa ok 20 min
xts napisał/a:
Każdy kto grał w wormsy w tymtych czasach miał takiego skilla na linie. Wtedy gry były wymagające i gracz był wyszkolony. gimbusy nie zrozumieją bo by teenagenta nie przeszli bez strzałeczek-podpowiedzi.
Ja gralem w to czesto, ale takiego skilla nie mialem
Pamiętam że w Wormsach było coś w rodzaju kampani/wyzwań w których trenowało sie na czas latanie na linie itp. Ehh te czasy gdy grało sie z kumplami nie wrócą,"Alleluja"
w chuj farta, w rozłożeniu wrogich wormsów i że po wybuchu go wyrzuciło na ląd, ale i tak zajebiście
Przy tym co robią prawdziwi napierdalacze, ten filmik to amatorstwo.
Np.
Chociaż można znaleźć znacznie więcej takich na jewtubie
Np.
Chociaż można znaleźć znacznie więcej takich na jewtubie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów