Ciekawe zastosowanie wózka z biedronki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
czy ci ludzie mieli problemy z dzieciństwem? z czegoś tak nieudolnego naprawdę ciężko się śmiać, chyba trzeba być upośledzonym lub robić to z przymusu- dla dobra filmiku
Moda Jackass-a hehe ale kto w swoim życiu nie jeździł w takim wózku i nie czuł wolności płynącej z wiatru rozwiewającego włosy...
np.ja
Ja również, ale nie żałuję.
osobiście wolę jazdę na rowerze albo na rolkach zamiast mało wygodnej i obciachowej jazdy wózkiem sklepowym. To raczej rozrywka dla smarkaczy Widać niektórzy nie potrafią dorosnąć.
Czy to było naprawde takie śmieszne..?
I can show you what it's like
Till you're bleeding
grunt to mieć dystans do samego siebie.
dziekuje, dobranoc
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów