Da Silva i brazylijska kaszanka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
kokaina zniszczy zarazki
narkotykowa konkurencja go strolowała że taki kleszcz to; że potencja, że powodzenie, że nieśmiertelność...
Odgryzł mu się
Jasny chuj. Nawet gdyby Da Silvy grozili mi stygmatami na dłoniach to bym tego nie zrobił
a mi się wydaje że ślina daje większe szanse że bakterie zginą niż wtedy gdy kleszcz zżyga ci się do układu krwionośnego i jest po ptokach.
Pyszna jagódka...
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
ale przy tym mało się nie porzygałem...
ale przy tym mało się nie porzygałem...
A ja jak wyjmuje kleszcza moim zwierzakom. To go nie zabijam.
Najpierw odrywam penceta łapki.
Potem rozgrzewam igle do czerwonosci i powoli robie rozpoznanie anatomii bydlaka.
Nie wiem czy cierpi bo nie rusza lapkami.
Najpierw odrywam penceta łapki.
Potem rozgrzewam igle do czerwonosci i powoli robie rozpoznanie anatomii bydlaka.
Nie wiem czy cierpi bo nie rusza lapkami.
Słabe. Ja rzucam kleszcze wyjęte zwierzakowi na pożarcie Zbyszkowi. Zbyszek mieszka w studzience. Spasiony jest skurwesyn jak skurwesyn.
Caramon napisał/a:
Słabe. Ja rzucam kleszcze wyjęte zwierzakowi na pożarcie Zbyszkowi. Zbyszek mieszka w studzience. Spasiony jest skurwesyn jak skurwesyn.
Podsumowałes swój żałośnie nie śmieszny tekst już pierwszym słowem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów