Jebane dzikusy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Małpy do utylizacji
smiejecie sie z murzynow,ale nie pomysleliscie,ze 1 murzynol moze ubogacic kilka -nascie p0lek na wasz koszt.
a p0lki sie z wasz smiac
a p0lki sie z wasz smiac
Skurwysyńskie małpy pierdolone. Całe szczęście że nie żyje wśród czarnych małp.
darayavahus napisał/a:
I bardzo kurwa dobrze )) musi być takich akcji i scen coraz więcej. Tak, żeby się biali bali z domu wyjść, taaak, wiem, teraz już się boją. Ale to za mało, żeby ze strachu przed własnym życiem i dorobkiem zaczęli strzelać, jak zrobił to amerykański bohater Kyle Rittenhouse.
Nie w tym rzecz, problem jest taki że my biali robimy się coraz bardziej toletancyjni a czarni dalej pozostają na poziomie małp ,za dużo swobody dostali od czasów niewolnictwa i od tamtej pory chcą coraz więcej i więcej,bo teraz Rasizm to dla nich najlepszy argument który wykorzystują
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów