Jebane dzikusy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
I bardzo kurwa dobrze )) musi być takich akcji i scen coraz więcej. Tak, żeby się biali bali z domu wyjść, taaak, wiem, teraz już się boją. Ale to za mało, żeby ze strachu przed własnym życiem i dorobkiem zaczęli strzelać, jak zrobił to amerykański bohater Kyle Rittenhouse.
Jebaj mu jebaj mu !
W ameryce tyle białych pojebów a oni wolą strzelać po przedszkolach czy innych podstawówkach zamiast iść na taki protest blmu ehh
Przecież to czysta próba zabójstwa... Z drugiej strony pobity tyle wyłapał ciosów...ten pierwszy już go powalił a chłopa odciąć nie potrafią kurwy murzyńskie ścierwa bez krzty honoru. Zabić ich wszystkich jebane kurwa kreatury.
Wolaków taka kara też czeka, za to że nie skorzystali z szansy się temu przeciwstawić
700_LTA napisał/a:
Wolaków taka kara też czeka, za to że nie skorzystali z szansy się temu przeciwstawić
jakiej szansy? Mam nadzieje, że nie chodziło ci o pseudo-referendum dla debili, - w sumie kto wie biorąc pod uwagę IQ użytkownika sadistica
Lord_Slizgacz napisał/a:
To jest zawsze walka bez szans dla człowieka.
Czy ja wiem że bez szans. Spójrz tylko ilu czarnuchów trzeba żeby mieli odwagę atakować. Mimo przewagi liczebnej i tak atakują z partyzanta. U białych tak się zachowują tchórze.
Wyłap każdego z osobna... Będzie kleczał i wył jakby go ze skóry zdzierał. W teamie cwaniaki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów