📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Rozumiem, że od czasu do czasu można się z kimś ponapierdalać, ale jak się ma IQ>90 to wie się kiedy przestać i nie robi się tego w 3 na 1. Dlatego jestem za legalizacją broni szturmowej dzięki, której można by było odstrzelić tych wszystkich debili z szkół specjalnych, OHP i tych którzy swoją edukację zakończyli na podstawówce.
idioci, nie wiem za co dostał ale i tak ci kolesie to jakieś pierdolone ofiary cioty, we 3 na 1, brawo ...
no ludzie, po pierwsze za darmo nie dostał tym bardziej, że jakaś panna tam jest. Pewnie zrobił coś za co mu się należało.
taki wpierdol powinni dostawac takie kurwy co sie wpierdalają w cudze związki
To nie jest wpierdol... To jest katowanie w przewadze liczebnej (zabrzmiało jak jakaś nowa definicja). Kto wie, czy on wcześniej nie zrobił czegoś jeszcze gorszego? No ale inna sprawa... Dlaczego się później dziwią ludzie, że ktoś został okrutnie potraktowany, pocięty, zmasakrowany itp. a był tak dobrym człowiekiem... Założę się, że ten koleś skorzysta/skorzystał z pierwszej okazji, żeby się zemścić...
@ramzei jakby mi brata bili to bym z nozem siekiera czy czymkolwiek wyszedl do nich. konsekwencje mniej wazne
ramzei napisał/a:
Ja pierdole ten filmik wzbudza straszny niepokój... To co tu jest przedstawione kompletnie jest nieludzkie. Pomyślcie, że jesteście na półpiętrze i taki wpierdol dostaje brat, kuzyn czy kumpel, a wy chuja możecie zrobić... Do piachu z takim kurwami!
Jak nie?
1. Policja
2. nóz i heja z nimi.
Same hejty tych typów, ale nawet w rosji nie dostaje sie wpierdolu w ten sposób za nic, zwlaszcza ze typ w pasach mial rekawice. W tle slychac jakas pizde, ktora filmowała, pewnie zgarniający wpierdol to jakiś jej były albo inny damski bokser. Niech poleje się krew
fejk. jakby dostał prawdziwy oklep to by nie wstał i nie miał siły drzeć papy. po tylu strzałach nery odbite na 110%
Ja pierdole, mówcie sobie co chcecie, ale na mniej ciekawych okolicach takie coś na klatce moze dostać każdy i to w polsce.
Ja jestem świrem i chodze z nożem. Skatować sie nie dam, i będe bronił siebie wszystkim co mam. Pierdoli mnie to czy pojde do paki jeslibym zajebał gościa który jest wiekszy odemnie o 20 cm i cięższy o 90 kg i on nie ma broni. Jak to kurwa nie ma? Rękami może taki wpierdol spuścic ze kwiatki od spodu bedziesz wąchał.
Ja jestem świrem i chodze z nożem. Skatować sie nie dam, i będe bronił siebie wszystkim co mam. Pierdoli mnie to czy pojde do paki jeslibym zajebał gościa który jest wiekszy odemnie o 20 cm i cięższy o 90 kg i on nie ma broni. Jak to kurwa nie ma? Rękami może taki wpierdol spuścic ze kwiatki od spodu bedziesz wąchał.
MojeAvi napisał/a:
Ty za pewne stawił byś im czoło bohaterze bo przecież jesteś takim twardzielem.za to, że dostal po grzbiecie? Plakal jak ciota, jakby sie wczesniej nie wysral i nie wylal to by popuscil ;o wielkie mi halo
szczerze to strach wyjść na ulice bez noża czy pałki teleskopowej ..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów