📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
jeszcze ma punkty za rękawice +10
za to, że dostal po grzbiecie? Plakal jak ciota, jakby sie wczesniej nie wysral i nie wylal to by popuscil ;o wielkie mi halo
Ja pierdole ten filmik wzbudza straszny niepokój... To co tu jest przedstawione kompletnie jest nieludzkie. Pomyślcie, że jesteście na półpiętrze i taki wpierdol dostaje brat, kuzyn czy kumpel, a wy chuja możecie zrobić... Do piachu z takim kurwami!
co tak lekko
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
tak to już bywa że kurwa będzie kurwą i nigdy nie odważy się w pojedynkę i tyle, dla mnie tacy ludzie zawsze będą najgorszym ścierwem
Ale cipy.
I już nawet nie chodzi o fakt, że napierdają łapami jak cepami zborze.
Nie o to, że we trzech ledwie udaje im się powalić na ziemie kolesia przypartego do ściany.
Nie o to, że koleś po "wpierdolu" jest w stanie bez problemu utrzymać się na nogach.
Nie o to, że okładany gość wydaje z siebie dźwięki świadczące o tym, że bliżej mu do kobiety niż mężczyzny.
Nie o to, że ich "ofiara" nawet się nie broni.
Ale do chuja, kto ubiera rękawice, żeby napierdalać jakiegoś gościa na klatce schodowej?!
I już nawet nie chodzi o fakt, że napierdają łapami jak cepami zborze.
Nie o to, że we trzech ledwie udaje im się powalić na ziemie kolesia przypartego do ściany.
Nie o to, że koleś po "wpierdolu" jest w stanie bez problemu utrzymać się na nogach.
Nie o to, że okładany gość wydaje z siebie dźwięki świadczące o tym, że bliżej mu do kobiety niż mężczyzny.
Nie o to, że ich "ofiara" nawet się nie broni.
Ale do chuja, kto ubiera rękawice, żeby napierdalać jakiegoś gościa na klatce schodowej?!
Jak go napierdalają przy skrzynkach pocztowych, to pewnie złapali listonosza, który awiza zostawiał, i nie sprawdzał czy adresat jest w domu .
Powiem wam tak rusaki to sa naglupsze istoty na ziemi
w grupie cwani i odważni
gorzej w pojedynkę...
gorzej w pojedynkę...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów