18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:19
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Aju86 2012-11-23, 23:03 1
chuj z tymi gadkami co byscie zrobili a czego nie. chuj z tym, ze bylo ich trzech a on jeden. i chuj z hejterami ktorymi to si enie podoba. to jest Sadistic i dlatego leci duze piwo.

Never Tap Out
Zgłoś
dk2626 2012-11-23, 23:03
Jakby szpilką przekuł koksowi w pedalskich rękawicach bajcepsy to by debil od razu oklapł :p
Zgłoś
neron666@interia.eu 2012-11-23, 23:07
pierdolona ruska patologia , nawet mi się nie chce na chujów złamanych pisać wielkimi literami , bo na kurwy szkoda :/ , jak łapię takich pojedyńczo to nie ma kurwa cwaniaka , we 3 przeszkadza im to samo powietrze atmosferyczne , więc mogą kurwy przestać oddychać , jak im coś nie pasuje

kto nie jara ten fujara
Zgłoś
Tasak_PL 2012-11-23, 23:08 1
wympal napisał/a:

fejk. jakby dostał prawdziwy oklep to by nie wstał i nie miał siły drzeć papy. po tylu strzałach nery odbite na 110%

tak sie sklada, ze jak ktos nie cwiczy i nie ma techniki(na przypakowanych nie wygladaja...) to moze zadac setki ciosow, ktore skutkami ledwo dorownaja paru ciosom profesionalnego zawodnika
Zgłoś
nanab 2012-11-23, 23:11 2
Ingles napisał/a:

Ale cipy.
I już nawet nie chodzi o fakt, że napierdają łapami jak cepami zborze.
Nie o to, że we trzech ledwie udaje im się powalić na ziemie kolesia przypartego do ściany.
Nie o to, że koleś po "wpierdolu" jest w stanie bez problemu utrzymać się na nogach.
Nie o to, że okładany gość wydaje z siebie dźwięki świadczące o tym, że bliżej mu do kobiety niż mężczyzny.
Nie o to, że ich "ofiara" nawet się nie broni.
Ale do chuja, kto ubiera rękawice, żeby napierdalać jakiegoś gościa na klatce schodowej?!

Żeby nie zrobić sobie kuku w rączkę

Libertinus napisał/a:

Jak nie?
1. Policja
2. nóz i heja z nimi.

Policja hahahaha
Nóż zabiera 55hp na hita, zanim byś chociaż jednego ubił to już byś leżał z 5 nożami w dupie
Zgłoś
Konikmamy 2012-11-23, 23:13
gaz pałka teleskopowa kastet pistolet gazowy paralizator - to niezbędnika każdego kto jest szczawikiem bo bez tego z gościem 2 razy większym nie dasz sobie rady
Zgłoś
mikEWrona 2012-11-23, 23:23
Oni mu kurwa śledzione rozjebali

Weź daj mi spokój.
Zgłoś
rudy.ini 2012-11-23, 23:24
Nie zdziwiłbym się gdyby któryś z tych kolesi "obudziłby" się z dodatkowym elementem w plecach
Zgłoś
BTN!(!* 2012-11-23, 23:25
pewnie był jakąś kurwą z takimi krótko
Zgłoś
nieja 2012-11-23, 23:25 2
Pomysl ze to pedofil i wtedy wszystko staje sie ludzkie.
Zgłoś
somelier 2012-11-23, 23:44 3
A może porusze kwesie... kto jest za ogólnym dostępem do broni ?
Zgłoś
romanbomba 2012-11-23, 23:53
Mój stary
Zgłoś
P................r 2012-11-24, 0:04
generalnie hołota
Zgłoś
xqvz 2012-11-24, 0:12 1
Ja jestem, kilka dresów by sie zastrzeliło i skończyłoby się zaczepianie w kilku na ulicy. A zabić można kogoś równie dobrze kamieniem podniesionym z ulicy, broń palna nie jest do tego potrzebna. Potrzebna jest jedynie do obrony przed takim nabuzowanym stadkiem chcącym Ci rozjebać twarz, bo kto im zabroni.
Zgłoś
samii123 2012-11-24, 0:15
chuja możesz zrobić? Łapiesz co pod ręką - nóż, krzesło, butelke po piwie, kij cokolwiek i napierdalasz tak długo aż cała 3 zrobi się sztywna.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów