📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
chuj z tymi gadkami co byscie zrobili a czego nie. chuj z tym, ze bylo ich trzech a on jeden. i chuj z hejterami ktorymi to si enie podoba. to jest Sadistic i dlatego leci duze piwo.
pierdolona ruska patologia , nawet mi się nie chce na chujów złamanych pisać wielkimi literami , bo na kurwy szkoda :/ , jak łapię takich pojedyńczo to nie ma kurwa cwaniaka , we 3 przeszkadza im to samo powietrze atmosferyczne , więc mogą kurwy przestać oddychać , jak im coś nie pasuje
tak sie sklada, ze jak ktos nie cwiczy i nie ma techniki(na przypakowanych nie wygladaja...) to moze zadac setki ciosow, ktore skutkami ledwo dorownaja paru ciosom profesionalnego zawodnikafejk. jakby dostał prawdziwy oklep to by nie wstał i nie miał siły drzeć papy. po tylu strzałach nery odbite na 110%
Ingles napisał/a:
Ale cipy.
I już nawet nie chodzi o fakt, że napierdają łapami jak cepami zborze.
Nie o to, że we trzech ledwie udaje im się powalić na ziemie kolesia przypartego do ściany.
Nie o to, że koleś po "wpierdolu" jest w stanie bez problemu utrzymać się na nogach.
Nie o to, że okładany gość wydaje z siebie dźwięki świadczące o tym, że bliżej mu do kobiety niż mężczyzny.
Nie o to, że ich "ofiara" nawet się nie broni.
Ale do chuja, kto ubiera rękawice, żeby napierdalać jakiegoś gościa na klatce schodowej?!
Żeby nie zrobić sobie kuku w rączkę
Libertinus napisał/a:
Jak nie?
1. Policja
2. nóz i heja z nimi.
Policja hahahaha
Nóż zabiera 55hp na hita, zanim byś chociaż jednego ubił to już byś leżał z 5 nożami w dupie
gaz pałka teleskopowa kastet pistolet gazowy paralizator - to niezbędnika każdego kto jest szczawikiem bo bez tego z gościem 2 razy większym nie dasz sobie rady
Oni mu kurwa śledzione rozjebali
generalnie hołota
Ja jestem, kilka dresów by sie zastrzeliło i skończyłoby się zaczepianie w kilku na ulicy. A zabić można kogoś równie dobrze kamieniem podniesionym z ulicy, broń palna nie jest do tego potrzebna. Potrzebna jest jedynie do obrony przed takim nabuzowanym stadkiem chcącym Ci rozjebać twarz, bo kto im zabroni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów