18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 21 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
komandoklucha 2012-11-24, 0:23
pomyślcie sobie co by było jakby zalegalizowali broń i rozgniewane 14latki ganiały z klamką za telefonami-CHUJ
jedyne słuszne rozwiązanie to przekazanie części wojska mi, ja bym zrobił czystki etniczne
tak

i obiecuje wam że wasze paskudne modry by mi się nie podobały
Zgłoś
xqvz 2012-11-24, 0:43 2
No trudno w Polsce mówić o liberalizacji przepisów o dostępie do broni skoro od 200 lat Polacy są wychowywani bez broni, bo tak lepiej dla ówczesnej i obecnej władzy. Wiadomo, że ta zgraja zajebanych dresów brałaby ze sobą klamkę na każdą imprezę i byłyby jakieś ofiary. Ale ja uważam, że to ryzyko trzeba podjąć, wraz z wprowadzeniem kary śmierci za morderstwa. Wiadomo też, że Polska to nie USA, gdzie ludzie od setek lat obcują z bronią, mogłoby dojść do pewnego zachłyśnięcia się tą odpowiedzialnością spływającą znienacka na baranów. Dlatego też jestem za wprowadzaniem stopniowym dostępu do broni. Nie widzę żadnych przeszkód aby każdy z Polaków mógł posiadać broń długą na terenie swojego mieszkania, domu czy posesji i używać jej w razie konieczności do obrony rodziny, życia czy majątku.
Zgłoś
oozyxak0o 2012-11-24, 0:49
źródło proszę
Zgłoś
konrad3112 2012-11-24, 1:04
Jak już ktoś wspomniał, gdyby takie coś działo się mojemu bratu, ojcu, dziadkowi to wyszedłbym tam z nożem i zrobił co konieczne. Poszedłbym pewnie siedzieć, jednak widoku czegoś takiego bym nie zniósł.
Zgłoś
P................C 2012-11-24, 1:09 2
oozyxak0o napisał/a:

źródło proszę

jak tak ładnie prosisz

Zgłoś
smyndryl 2012-11-24, 2:11
Czytam wasze komentarze i ze śmiechu zaraz mocz lewą nogawką popuszę, albo prawą niech będzie różnorodność..
Nóż? Pałka teleskopowa? Kastet.. Troche wyżej jeden czarodziej twierdzi, że jest świrem i chodzi z nożem. Ręce opadają.
Większość Ruskich, których poznałem mawiała: Wyjmniesz na mie nóż i mienia nie zarezasz? To sam bedziesz zarezany!
Tak więc - uważaj z tym nożem. Osoby które mogą Cię zaczepić mają większe doświadczenie w byciu świrami, w machaniu nożami i rezaniu bliźnich swoich.
Dla, jak ktoś napisał wyżej, „szczawików" są dwie opcje: albo uczysz sie bić, albo szybko spierdalać. Oczywiście są sytuacje w których nie da się/nie można spierdalać, ale to inny temat.

Z harcerskim pozdrowieniem, czuwaj!
Zgłoś
NieWeszles 2012-11-24, 3:48 1
Ostra amunicja, to jest przyszłość
Zgłoś
Aldous 2012-11-24, 12:30
I dla tego właśnie prawo powinno być takie, napadają cię takie zwierzęta to masz prawo ich zabić, tak po prostu jako obronę konieczną. Te ścierwa i tak nie mają żadnej wartości dla społeczeństwa, są rakiem i pasożytem więc nie powinny mieć żadnych praw, nawet prawa do życia. Gdyby to ode mnie zależało to zrobiłbym im coś przy czym holocaust wydałby się szkolną wycieczką.

Ale póki co jest jak jest, zabijesz gnoja, pójdziesz siedzieć za człowieka.
Zgłoś
nyguz 2012-11-24, 14:26
Nie mają jaj żeby zabić. Chociaż wiedziałbym, że dostałbym wpie*dol, to bym tam wparował i przynajmniej jeden by wyszedł z tego z roz*ebaną mordą. A ten kozaczek w koszulce w paski to dobry jest. Wali leżącego z całej siły w płuca. Chyba jego obrałbym za cel...

The 7H is not a fraud, call that bitch my bodyguard.
Call that bitch your bodyguard?
Yeah, thats my bodyguard...
Zgłoś
hycel 2012-11-24, 16:25
Bardzo motywujący filmik. Siedzę w domu i myślę iść na dwór czy napierdalać w Assasina 3? Zostać, bo jeszcze mnie kto tak zleje na półpietrze.
Zgłoś
Belzedup666 2012-11-24, 16:38
Niech emo dziwki wiedzą że kacapy nawet na gołe ręce są w stanie nas wszystkich po kolei zajebać.
Więc bawcie się dalej w pedalskie gierki to może okazać się że braknie czasu na zbrojenie się.
Zgłoś
wolo1994 2012-11-24, 17:04
W grupie rasowy dres, bez grupy pizdeczka
Zgłoś
budzik500 2012-11-24, 20:28
Nie litujcie się tak nad nim bo za darmo na pewno nie dostał .
Zgłoś
pudel89 2012-11-25, 21:53
A teraz zmieńcie tytuł na "Pedofil dostaje wpierdol" i zobaczycie jaki wiwat się w komentarzach zacznie.
Zgłoś
T................r 2012-11-26, 0:41 1
moi znajomi kiedys tez tak pobili kolesia ze na 5 miesiecy musial zostac w szpitalu...

powod? chcial zgwalcic kolezanke na imprezie, gdy weszli do pokoju ona byla naga poobijana i juz mial jej wacka wsadzac... polamali mu kosci, tlukli kolo godziny...

i myslicie ze powiedzial na policji co mu sie stalo? nie mial odwagi, a nauczka na cale zycie, po tej akcji opuscil swoje miasto...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów