Araby do odstrzału
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hehe, laska dostała chyba większy wpierdol od lalusia w koszuli.. :E
Moze jakis brudas z Antify albo innego smiesznego ugropowania to skomentuje ? Moze biedni uchodzcy nie dostali pracy i szukaja jakiegokolwiek zajecia ?
"Nacjonalizm , w gore rece kto jest z nami"
Ale frajer. Trzech zataczających się z przepicia kurdupli, a gość żadnemu nawet nie pierdolnął i jeszcze zamiast bronić własnej samicy spierdala jak ostatnia pizda.
widac ze to nie Polak ,..a po 2gie wez tu nie bądz rasistą!!!
Mocherek napisał/a:
Moze jakis brudas z Antify albo innego smiesznego ugropowania to skomentuje ? Moze biedni uchodzcy nie dostali pracy i szukaja jakiegokolwiek zajecia ?
Co kurwa masz do anify ?? Taki element to bym sam po mordzie lał mimo iż nie jestem pojebanym narodowcem. Gówno jest gównem niezależnie od koloru skóry. A co jeżeli to by byli piękni blondyni bijący parę arabskiego pochodzenia to byłbyś happy ?? Pierdolone bezmózgowie.
muslimy przyjeżdżają do nas i włażą nam na głowy, kradną, biją, gwałcą i mają się dobrze..
gdybyśmy my pojechali do nich i tylko powiedzielibyśmy coś nie tak to od razu szubienica albo kamień, a pomimo to jakiś cwel zawsze się znajdzie, który będzie tych brudasów bronił. nie ograrniam
gdybyśmy my pojechali do nich i tylko powiedzielibyśmy coś nie tak to od razu szubienica albo kamień, a pomimo to jakiś cwel zawsze się znajdzie, który będzie tych brudasów bronił. nie ograrniam
Dla mnie antifa jest taką samą łobuzerką co narodowcy... obydwie strony leją to co jest po środku a co do arabów to popiram Hizoo. Ludzie powinni się postawić i ich wypierdolić na pustynię gdzie ich miejsce, ale do póki nasi kochani politycy robią niezły hajs na boku na imigrantach to się niestety nie skończy. Przyjeżdżają najebią dzieci i jeszcze socjal dostaną... skończyć im wszystko najebać wyjebać i wpuszczać tylko tych, którzy mają na łapie rolexa i przyjechali tylko w interesach.
szkoda, że 11.11.11 Antife chroniła Policja bo byłoby co wrzucać na harda...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów