Akcja miała miejsce w Czechach. Sprawca zaatakował drugiego mężczyznę bez żadnego powodu, grozi mu do 10 lat więzienia.
Akcja miała miejsce w Czechach. Sprawca zaatakował drugiego mężczyznę bez żadnego powodu, grozi mu do 10 lat więzienia.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Antonio Silva to znany brazylijski dresiarz
sportwizja.pl/film/14997/antonio-silva-vs.-alistair-overeem---nokaut/
powinieneś dostać po mordzie, to nie było 6 dresów tylko 6 patriotów którzy inscenizowali napad szwedów na Polskę!
W Polsce groziłoby mu 20 lat to dostałby 2 miesiące.
ja nie rozumiem czemu nikt nigdy nie raguje! ja pierdole ja tam zawsze reaguje jak widze kogos kto jest slabysz w huj i lezy a ten wiekszy go napierdala. Jesli jest łysy to probuje dowiedziec sie dlaczego go napierdalac zeby sam nie dostac wpierdlu Pamietam jak raz stałem troche podpity na deptaku w poznaniu i idzie sobie parka a za nimi grupa tak ok 6 dresów. No i zaczeli kapac kolesia ale on osłanial laske i ją popędzał zeby usciekac i jak przechodzili obok mnie to najmniejszemu dalem w ryj ale tak jak poleciał na ziemie tak ja dostałem w ryj z buta, taka rekacje jakis skurwiel miał no i zaczeło się butowanie mnie, wkoncu wstalem 2 odepchnałem, jeden strzał a 2 złapałem za giry i chciałem na glebe no ale nie wyszlo...wkoncu odpuscili sobie. wstaje patrze a ludzie wokoł mnie stoja i sie pytam czemu mi nikt nie pomogl...rozeszli sie -.- a ta parka co dostaławała po mordzie spieprzyła i ani dziekuje ani nic...no ale to nie znaczy ze nie powinnismy pomaac a tak w ogole jesli widzimy osobe bitą i idziemy jej pomóc to chorni nas ten sam immunitet co policjanta wiec mozecie kolesia bijącego od tyłu z partyzanta zaskoczyc i nic wam za to nie grozi SERIO!!! takie mamy prawo dzieki Tuskowi i to jest jedyna rzecz jaka dobrze zrobil
może w teorii. w praktyce jest tak, że jak się kiedyś wdałem w taką młóckę (2 dresów lało jakiegoś leszcza), to 3 miesiące w areszcie siedziałem.
@Dobruto pomyśl trochę, gościu na początku ładnie parę razy jebną potylicą w metalową barierkę, daję głowę, że w takiej sytuacji nic by ci adrenalina czy agresor nie pomógł bo byłbyś ogłuszony, na takiej zasadzie bokser już w pewnym momencie przestaje się bronić przed ciosami przeciwnika i dostaje w ryj.
To nie jest boks, że sobie możesz odpuścić. Chyba nie widziałeś jak niektórzy potrafią się wkurzyć z złamaną szczęką. Takiego kopa adrenaliny dostaną, że agresor sobie odpuszcza. Bo to już nawet nie jest złość, a furia. Nie stracił przytomności, sam się podniósł, znaczy byłby w stanie się postawić. Zgrywanie padliny jak opos nic tu nie pomoże. Zauważ, że im bardziej ofiara nie odpowiada agresją, tym pewniejszy siebie jest agresor i tym brutalniejsze metody znęcania się wymyśla. To jest tak żałosne, że aż sam bym miał ochotę podejść i kopnąć tego leszcza. :|
Super reakcja ze strony przechodniów oraz innych gapiów.
Gdyby Europa nie była faszystowską federacją, to gapiowie mogliby wyrwać chwasta i z przyjemnością by to zrobili.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów