📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Swędziała główka, teraz boli głowa.
Sęk w tym ze jesli go tylko troche poobijali to za miesiac dwa sie ogarnie i bedzie robil to samo.. Powinni mu albo ujebac reke albo noge ew palce u rąk wtedy by mial pamiątke na dluzej
@up he he he - co innego powinni mu ujebać...
Ja zawsze wychodziłem z założenia że takich ludzi powinno się stawiać gdzieś w środku miasta w szklanej/plastikowej kostce ogłosić wszem i wobec mieszkańcą, że tego i tego dnia o godzinie tej i tej zjawili się tam. I po prostu grupa gejów nawet w maskach pierdolili by go przez pare godzin tak żeby wszyscy mogli popatrzeć, nagrać, pośmiać się i roznieść całą nowinę a następnie wjebać go do celi z jakimś pedałem z krwi i kości.
Po takim czymś albo by nie wytrzymał psychicznie ze wstydu albo w celi już by się sam zajebał bo by mu odjebało od nadmiaru dymania i kara śmierci nie potrzebna Psychicznie każdego się wykonczy. No w ich przypadku też cieleśnie.
Po takim czymś albo by nie wytrzymał psychicznie ze wstydu albo w celi już by się sam zajebał bo by mu odjebało od nadmiaru dymania i kara śmierci nie potrzebna Psychicznie każdego się wykonczy. No w ich przypadku też cieleśnie.
Solidny wpierdol i publikacja nagrania na społecznosciowych mediach - czyż jest skuteczniejsza kara?
Dildo napisał/a:
Sęk w tym ze jesli go tylko troche poobijali to za miesiac dwa sie ogarnie i bedzie robil to samo.. Powinni mu albo ujebac reke albo noge ew palce u rąk wtedy by mial pamiątke na dluzej
tatko od dziecka mi powtarzał "jak chcesz kogoś skrzywdzić, żeby pamiętał, skup się na kolanach i łokciach, żeby z każdym krzywym krokiem i ruchem ręki o tym myślał"
ja bym się ograniczył to wbicia długopisu w bębenki, poprzebijania gałek. Jebać język. Głuchy nic nie powie
Dajcie jeden rok takiego prawa w Polsce, a 80% pedofili, gwałcicieli i innych lewicowców (gimb-prowokacja) zniknie z powierzchni tego pięknego kraju. Pozostałe 20% wypierdoli do Holandii i innych wspaniałych tolerancyjnych krajów i to oni będą się nimi martwić.
Dildo napisał/a:
Jaki sens ujebać gwałcicielowi rękę czy palce? Raczej złodziejowi... a gwałcicielowi ujebać fiuta.
Powinna być możliwość takiego czynu, ale tylko wtedy gdy na serio ktoś to zrobił. Wtedy nawet sądy by w niektórych sprawach nie były potrzebne, bo byłby to sąd "społeczny". Wpierdol za wpierdol na przykład, albo za gwałt, lub kradzież. Piękna forma zadośćuczynienia.
za mało dostał za takie coś
zapewne już więcej nie odważy się nawet pomyśleć o gwałcie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów