Według opisu, mężczyzna został pobity za to, że powiedział, że Wilson Lima to najlepszy gubernator na świecie. Wilson Lima jest od 2019 roku gubernatorem stanu Amazonas, którego stolicą jest Manaus
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To strach być tam lekarzem, za późno coś zdiagnozujesz albo pacjent nie wyzdrowieje i dostaniesz kosę albo serie z granatnika. Jebać ta Brazylię, niech Portugalia znowu ją kolonizuje.
@up Niedługo jak PO-KO przegra jedne i drugie wybory, będziesz miał takie bojówki "obrońców konstytucji" na ulicach. Już dziś jak wyjdziesz w koszulce z "PiS" i przejdziesz się Krakowskim Przedmieściem, to jest duża szansa, że zarobisz w ryj, a na Kabatach czy innej fermie lemingów w takiej koszulce to niemal jak dawniej po zmroku na Ząbkowskiej.
Ciekawe jak wyglada tam liczenie glosow i w ogole glosowanie...
Ten kraj wymknal sie spod kontroli, czas go zresetowac jak Hiroshime
Ten kraj wymknal sie spod kontroli, czas go zresetowac jak Hiroshime
A na chuj mnie ten kaktus
Wystarczy, że w Polsce pod kościołem powiesz : "PRECZ z Kaczyńskim", to też cię skopią jak psa, beneficjenci 13 emerytury i 500+
Sądząc po dupsku jednego z adwersarzy, to głodu nie cierpi. Czyli faktycznie ten gubernator nie jest taki zły.
Caramon napisał/a:
@up Niedługo jak PO-KO przegra jedne i drugie wybory, będziesz miał takie bojówki "obrońców konstytucji" na ulicach. Już dziś jak wyjdziesz w koszulce z "PiS" i przejdziesz się Krakowskim Przedmieściem, to jest duża szansa, że zarobisz w ryj, a na Kabatach czy innej fermie lemingów w takiej koszulce to niemal jak dawniej po zmroku na Ząbkowskiej.
To powiedz mi kto ma rządzic polską żeby było Dobrze? Ty chyba jesteś tak głupi jak reszta społeczeństwa które myśli że polityk robi coś dla naszego kraju? W pierwszej kolejności myślą o sobie i najbliższych. Jak ja byłbym politykiem to kradł bym tyle ile można bo robiłbym to według prawa. Ci wszyscy co myślą że politycy to dobry ludzie to są debilami, debilami i dlatego mamy jak mamy. I pierdolić tych wszystkich fałszywych polityków
Za manaus zawsze piwo
AbelardG napisał/a:
Wystarczy, że w Polsce pod kościołem powiesz : "PRECZ z Kaczyńskim", to też cię skopią jak psa, beneficjenci 13 emerytury i 500+
Na tym biegunie stoją z jednej strony bereciarze Rydzyka, a z drugiej strony byli ubole Komorowskiego. Możecie się dalej kurwy kopać
AbelardG napisał/a:
Gdzieś ty widział lewaka czy innego parcha kopanego pod kościołem?
pewnie zwolennicy pisu buhehehehe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów