📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Dobrze, niszczyć gimbusiarnię
znając polskie prawo, dostanie 25 lat
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
jak zwykle biorą się za "najgroźniejszych"
Kolejna brawurowa akcja milicji!!
ach ci nasi stróżę prawa...
swoja drogą przypomniał mi sie taki dowcip..
Czy na Twoim osiedlu sa patrole policyjne??
Jeśli tak to wiedz, że mieszkasz w bezpiecznej dzielnicy
Oni nigdy nie chodzą tam gdzie jest niebezpiecznie.....
ach ci nasi stróżę prawa...
swoja drogą przypomniał mi sie taki dowcip..
Czy na Twoim osiedlu sa patrole policyjne??
Jeśli tak to wiedz, że mieszkasz w bezpiecznej dzielnicy
Oni nigdy nie chodzą tam gdzie jest niebezpiecznie.....
@up. Debilu oczywiście nie pomyślałeś i nie przeczytałeś artykułu, że:
"W związku z tą sytuacją pedagodzy poinformowali policję". I co kurwa mieli zrobić? Puścić małego Plichtę sprawy? A od wymierzania kar są sądy. Widać, że jesteś bezstresowo wychowanym zjebem.
"W związku z tą sytuacją pedagodzy poinformowali policję". I co kurwa mieli zrobić? Puścić małego Plichtę sprawy? A od wymierzania kar są sądy. Widać, że jesteś bezstresowo wychowanym zjebem.
Echelon napisał/a:
@up. Debilu oczywiście nie pomyślałeś i nie przeczytałeś artykułu, że:
Pojebało cię? Kiedyś się wzywało rodziców lub dawało naganę i to wystarczyło. Kto tu jest debilem?
Wezwanie rodziców nic by nie dało. W dzisiejszej szkole rodzic zawsze staje po stronie swojego dziecka i obarcza winą nauczyciela. A już w ogóle hitem jest to że rodzic ma pretensje za złe oceny dziecka. Zrobili dobrze, oszustwa trzeba tępić już od małego
Wezwanie rodziców nic by nie dało. W dzisiejszej szkole rodzic zawsze staje po stronie swojego dziecka i obarcza winą nauczyciela. A już w ogóle hitem jest to że rodzic ma pretensje za złe oceny dziecka. Zrobili dobrze, oszustwa trzeba tępić już od małego
Moje miasto! Moja stara szkoła!
jak chodziłem do gimbazjum to na fizyce mieliśmy kartkówkę na której trzeba było opisać zasade prawej dłoni czy coś takiego. no to pół klasy odrysowała łapsko i nauczycielka groziła nam, że zgłosi to na policje... pamietam jak dzis pompa nieziemska
a mógł zabić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów