18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Wpływ działań zbrojnych na stan dróg
_................_ • 2012-07-14, 19:15
Czy lubicie niespodzianki?
Żołnierze raczej za nimi nie przepadają, szczególnie gdy są to miny niespodzianki. Przynajmniej fajnie im ten pojazd podskoczył. Zawsze trochę rozrywki przed śmiercią.
Kurwa, taka ładna droga była, chuj z ludźmi, szkoda drogi.

Zgłoś
battleship 2012-07-14, 19:24
"miny niespodzianki"? sam to wymysliles?
Zgłoś
_................_ 2012-07-14, 19:25 14
@up
Nie, mama wraz z całą rodzina mi pomagali.
Zgłoś
~Blackhunter 2012-07-14, 19:33 1
@up
No to widzę zgraną masz rodzinkę.
Zgłoś
naplecik 2012-07-14, 19:37 2
Jakieś źródło, że ktoś zginął? Czy też razem z rodzinką wymyśliłeś? Bo z tego co wiem, co tego typu pojazdy mają kabiny zabezpieczające przed skutkami wybuchu.
Zgłoś
McMenel 2012-07-14, 19:39
To najprawdopodobniej jakaś pokazówka. Bo wątpię aby jacykolwiek wojacy jechali tak wolno na takiej drodze.
Zgłoś
P................n 2012-07-14, 19:40 1
Ale idioci - nie widzieli, że im droga pulsowała?

Mnie to by się od razu wydało podejrzane i bym kurewstwo ominął
Zgłoś
_................_ 2012-07-14, 19:45
@naplecik
Przed śmiercią jeszcze nikt nie uciekł, a czy akurat ich żywot skończył się w tym wypadku to nie wiem. A jeśli nawet przeżyli, to nie zmienia faktu, że trochę rozrywki zaznali
Po prostu fajnie jebło więc to tu wrzucam. Jakbym wiedział coś więcej to bym dodał opis. Jedno jest pewne, bardzo ucierpiała droga.
Zgłoś
Czimchik 2012-07-14, 20:03
Żadne usprawnienia przeciwminowe w pojazdach wojskowych nie mają większego sensu, bo w takich przypadkach wystarczy po prostu większy ładunek.

Sir Wolfgang Antonio Stanisław von Czimchik wypowiedział się.
Zgłoś
Blantoholik 2012-07-14, 20:50
Mam nadzieje że był to hamerykański
Zgłoś
McMenel 2012-07-14, 21:09
Czimchik napisał/a:

Żadne usprawnienia przeciwminowe w pojazdach wojskowych nie mają większego sensu, bo w takich przypadkach wystarczy po prostu większy ładunek.

Z tymże większość z takich min-pułapek to robota raczej domowa i z materiałów wybuchowych o stosunkowo niewielkiej sile rażenia. W większości nowych pojazdów stosuje się budowę klina czyli wąsko w dole aby większość siły ładunku ominęła kabinę z pasażerami. Ergo aby naprawdę dziś rozwalić BWP nowego typu trzeba stosunkowo dużych ładunków a duży ładunek to trudności w ukryciu.
Zgłoś
bartekmmm 2012-07-15, 1:01 1
To u nas chyba wszystkie drogi były kiedyś zaminowane.

Najładniej pachną kwiaty na grobach wrogów.
Zgłoś
NcLR 2012-07-15, 1:12 2
U nas w Polsce podobnie auta podskakują i nie potrzeba do tego żadnych min-pułapek:)
Zgłoś
Michster 2012-07-15, 1:12
Kurwa, na drodze im się pokazał punkt, nawet to zarejestrowane na filmie- to ci w niego wjechali... lol!
Zgłoś
rosiaktnt 2012-07-15, 1:29
@kudlaty1125
Coś Ty kurwa ćpał?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów