18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Słuchajcie będac na siłowni dzisiaj dowiedziałem się o ciekawej akcji która miała miejsce w moim mieście..
Dzisiaj popołudniu nastąpiła ta chwila w której wszyscy bogobojni obywatele naszego miasta musieli ugościć bożego wysłannika w swoim domu i oczywiście uiścić "dobrowolną" opłatę na utrzymanie mercedesa proboszcza i na snikersy dla ministrantów.
Cóż jeżeli ktoś spyta,co będzie jeżeli mam akurat ziemniaki na gazie i nie będę mógł przyjąć dzisiaj akurat gości ? albo co jeżeli po prostu nie darzę sympatią tej konkretnej grupy ludzi w spódnicach ?
Spieszę z odpowiedzią,lepiej nie wkurwiaj księży bo odwiedzi Cię oddział uzbrojonych komandosów którzy wejdą przez okna sprawdzić czy ziemniaki rzeczywiście są na gazie i przy okazji spierdolą Ci cały dzień

Artykuł o zajściu :

Cytat:

Jak dowiedział się Onet w środę po południu jeden z mieszkańców Myślenic zabarykadował się w domu. Policja otrzymała wcześniej informacje, że mężczyzna ma broń i groził księdzu.
Do zdarzenia doszło w jednym z domów na ul. Kazimierza Wielkiego w Myślenicach. Informację od zaniepokojonych mieszkańców policja otrzymała ok. godziny 17.
Jak dowiedział się Onet, 53-letni mieszkaniec Myślenic miał być poirytowany zapowiadaną wizytą księdza, który chodził po kolędzie. Według sąsiadów mężczyzna odgrażał się, że może coś zrobić księdzu, dlatego zaalarmowali policję informując również, że 53-latek ma w domu broń.
- Gdy na miejsce przybyła policja, podejrzany mężczyzna nie chciał otworzyć drzwi i zabarykadował się w domu - powiedziała w rozmowie z Onetem Anna Zbroja z zespołu prasowego małopolskiej policji. Na miejsce skierowano negocjatorów. Około godziny 19 do mieszkania 53-latka, który nie reagował na wezwania policjantów, wszedł oddział antyterrorystyczny, który wyprowadził mężczyznę.

W rozmowie z Onetem przedstawicielka policji tłumaczyła, że interwencja oddziału antyterrorystycznego była konieczna ze względu na uzasadnione podejrzenie, iż mężczyzna ma broń palną. - Okazało się, że mężczyzna miał w domu broń pneumatyczną - powiedziała Zbroja - Na tego typu broń nie trzeba mieć pozwolenia - dodała.

53-latka przebadają lekarze, którzy zdecydują czy może on zostać przesłuchany czy też trafi na obserwację do szpitala.

żródło:onet
to macie linkido artykułów o zajściu:
wiadomosci.onet.pl/regionalne/krakow/zabarykadowal-sie-z-bronia-nie-ch...
miasto-info.pl/myslenice/6246,myslenice-mezczyzna-odmowil-wizyty-ksied...
Zgłoś
pakicito 2013-01-24, 9:48
Cytat:

Słuchajcie będac na siłowni dzisiaj

a nie w zachrystii?
Zgłoś
Tafariel 2013-01-24, 9:48
Info z onetu Zaraz pod tym było pewnie, że woda mineralna powoduje raka i że jest nowa data końca świata Same potrzebne rzeczy...

Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Zgłoś
Mom and Death 2013-01-24, 9:50
opis niezgodny z artykułem.

Zgłoś
Prokurator 2013-01-24, 9:50
Nie ufam artykułom z onetu, to tak jakby zakładać że każda osoba z cyckami nie ma penisa, ale mniejsza o to. Groźby karalne są ścigane z urzędu moi drodzy więc taki postęp spraw nikogo nie powinien dziwić, tylko po co ten oddział AT ?
Zgłoś
PanBrowar 2013-01-24, 9:55
No fakt, może w tych wypocinach onetu jest ziarenko prawdy. Może i oddział antyterrorystów to przesada, tyle że jeżeli zachodzi podejrzenie że ktoś ma broń i w dodatku zabarykadował się w mieszkaniu to jest to ich zasranym obowiązkiem aby wejść do mieszkania i unieszkodliwić go tak aby nie zrobił krzywdy sobie i innym. A co do drugiej sprawy, był podirytowany wizytą księdza? To nie mógł otworzyć drzwi i powiedzieć że po prostu nie przyjmuje księdza? A jeżeli ty też nie darzysz sympatią "tej konkretnej grupy ludzi w spódnicach" to nikt nie broni również tobie po prostu powiedzieć że nie przyjmujesz i tyle w temacie. A jak kurwa jego mózg nie jest bezpośrednio połączony z ośrodkiem mowy to ja się pytam na chuj się odzywa? Bądź co bądź na bank nie jest to zdrowy na umyśle człowiek

Najpierw pomyśl, potem napisz-nigdy na odwrót
Zgłoś
Icepick 2013-01-24, 9:55 1
"Zakrystii", a nie "Zachrystii" - primo.

Duo to jakaś lekko naciągana mi się wydaje ta historia. Nie wiem jak w innych częściach Polski, ale u mnie(nie sugerujcie się danymi w profilu bo tu tylko studiuję) ksiądz nie odwiedza mieszkania do którego go nie zaproszą i na drzwiach którego nie ma wyraźnych symboli, tzn. K+M+B = 2013 itd. Nawet jeśli zgłoszenie poszło to jeśli nie miał nic do ukrycia po prostu otworzyłby drzwi, pokazał broń policjantom i po wszystkim...A tak jeszcze mu dojebią grzywnę pieniężna na pokrycie kosztów całej interwencji i taki będzie finał.

Dabis improbe, poenas! - Poniesiesz karę niegodziwcze
Zgłoś
GranatPL 2013-01-24, 10:00
Teraz to kurwa jakaś moda na barykadowanie się w domu i sprowadzanie policji, czy jaki chuj?
Zgłoś
nots 2013-01-24, 10:04 5
Ja nie przyjmuję tych panów już od kilku lat. Zawsze otwieram drzwi, mówię, że nie chcę i mam spokój. Nigdy nie było u mnie antyterrorystów, nie barykadowałem się i nie groziłem nikomu bronią.
Zgłoś
abrams90 2013-01-24, 11:50
Autorze ty to chyba w radiu pracujesz bo kłamiesz po prostu...
Zgłoś
Massdeath 2013-01-24, 12:22
rusio93 napisał/a:

Jak dowiedział się Onet

tu zakończyłem lekturę

W̸̩͚̭̰̰͍̺̻̪̻̜̞̤̰̾͋̾̈̏̆͗̇ͨ͗͌̓̉ͨ͐̑͊͢A̴ͫͩ̉ͭ̆̓̿̂͌͐ͪ͑ͬ̍̿ ͒̑͛͟͠͏̴͚̫͙̣̻
Zgłoś
javal 2013-01-24, 13:28
rusio93 napisał/a:

albo co jeżeli po prostu nie darzę sympatią tej konkretnej grupy ludzi w spódnicach ?

E e e już bez takich! Oni nie chodzą w spudnichach!!! ...

To są sukienki
Zgłoś
k................e 2013-01-24, 13:28
Gracjan przesadza z tymi dziwactwami. Zdecydowanie.
Zgłoś
człowiek_zły 2013-01-24, 14:24 2
Ja nie mam takich problemów. Do naszego domu czarnuchy nie przychodzą. Wiedzą dobrze, że jestesmy ateistami i omijają szerokim łukiem. Jehowi tak samo. Wiatrówkę też mam.
Zgłoś
mjr 2013-01-24, 15:20 1
Toż to jakaś pierdolona patologia. Jeśli ktoś nie ma ochoty wychodzić ze swojego domu i każe wszystkim wokół wypierdalać, to jego sprawa. Gdyby do każdego innego człowieka zawołał "wypierdalaj - wejdziesz mi do chałupy to zastrzelę", to na bank wszyscy by to olali. Czym innym jest zabarykadowanie się u siebie, a czym innym wyłażenie przed dom z toporkiem i obleśne spoglądanie na młodych chłopców oraz psa sąsiada...

Pragnę wyjaśnić, iż obsługa forum stosując metody totalitarne zmusiła mnie do stosowania obrazka "idźwchuj" zamiast pewnego dużo stosowniejszego sformułowania.
Zgłoś
Ronoaro 2013-01-24, 16:06

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów