18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:37
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-27, 17:56

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
wydrunio 2013-05-16, 11:46 7
A nawet jeśli koleś jest "pisowcem" to co z tego?
Aaa zapomniałem, wyborcy pisu to ciemnogród, mocherowe berety i ogólnie zera, a jedynymi świadomymi wyborcami są głosujący na PO, wybierający "mniejsze zło".
Ludzie kurwa otwórzcie oczy, jest źle a będzie jeszcze gorzej, a rząd nas rucha w dupę kolejną kadencję, a TV głupimi tematami odwraca uwagę od rzeczy naprawdę ważnych.
Zgłoś
Nathaniel_Demerest 2013-05-16, 11:47
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
GranatPL 2013-05-16, 11:53
Kurwa, załóżmy partie Sadoli. Z internetem nikt do chuj wafla nie wygra. Większość w sejmie gwarantowana.
Zgłoś
Kuriki 2013-05-16, 11:54 2
No i? Co z jego wypowiedzi wynika? Niewiele, a właściwie całe nic.

Że rządzącym politykom trzeba koryto zabrać, a ich samych skazać na śmierć albo przynajmniej na wieczne wygnanie z Polski to ja wiem już od dawna.

Ja mam ochotę na pucz albo coś równie skutecznego jak np. siłowe wyrzucenie z kraju złodziei z głównych partii ale co ja kuźwa mogę sam z kilkoma innymi osobami? Nic. Jak się wszyscy obywatele tego popierniczonego państewka nie zmobilizują to będzie jak jest teraz.

A jak ktoś zaproponuje petycję na której zbierze podpisy lwiej części obywateli albo demonstrację to chyba śmiechem zacznę zabijać.

Tu jest potrzebne rozwiązanie siłowe- bo oczywiście głosowanie na partie inne niż te z mainstreamu się w główkach nie mieści (osobiście proponuję głosować na KNP ale niestety ta partia jest kojarzona jedynie z "Królę Korwę" więc się ludzie wielce dojrzali i skupiający na korwinowskim wizerunku szaleńca nie zdecydują zagłosować pomimo, iż partia jest w porządku)
Zgłoś
s................r 2013-05-16, 11:54 1
O kurwa co za imbecyl

Narysował jakieś gówno na stodole zgruzowanej
Zgłoś
oooouz 2013-05-16, 11:56 1
koncze uczelnie i spyerdalam z tego kraju
Zgłoś
dmnklg 2013-05-16, 12:03 3
Gość prowadzi retorykę w stylu Leppera i w trudnych czasach tacy ludzie mają szansę znaleźć poklask u dużej ilości (wciąż jednak prostych) osób.
Zgadzam się, że przekaz powinien być podawany w prosty sposób, ale nie można mówić o niektórych rzeczach używając tylko "tak, tak" "nie, nie" bo rzeczywistość nie jest odzwierciedleniem demagogicznej wizji świata. Gość wg mnie mówi bez sensu. W zasadzie poza rozbiorami, Smoleńskiem i Sikorskim przypomniał mi moją rozgoryczoną mamę, która kilkanaście lat temu wpadała w szał gdy nie jadłem obiadu i mówiła, o tym jak to będzie rzutowało na moja karierę.
Jedyną słuszną tezą jest głosowanie na nową siłę polityczną, inną niż dzisiejsze popularne partie i zaprzestanie bezkrytycznego patrzenia na zachód i ściąganie stamtąd tych idiotycznych zworców.
Najbardziej rozśmieszył mnie fakt, że dla niektórych skończone studia prawnicze wciąż jawią się jako coś elitarnego, a każdy prawnik to chodzący szczyt inteligencji.
Reasumując: Idę się powiesić bo wszędzie to żydostwo...
Zgłoś
p................y 2013-05-16, 12:08
Myślę pozytywnie

Zgłoś
Rumcajs_Rozpruwacz 2013-05-16, 12:08
@Nihilista
Zgłoś
stahkh 2013-05-16, 12:14 3
Nie jest cudownie, ale kurwa dajcie mi jakąś rozsądną alternatywę.

Komuchy tragedia, PiS jeszcze gorszy. Palikot czysta demagogia. JKM niby ma rozsądną wizję, choć lekko utopijną, a i tak wszystko pierdoli brakiem ogłady.

Tak oto rząd mamy słaby, a opozycję tragiczną. To ci Polska właśnie.
Zgłoś
DuckDodgers 2013-05-16, 12:19
Nathaniel_Demerest napisał/a:

Przecież rozwiązanie podaje - odsunąć świnie od koryta, poprzez następne wybory, w których nie będziemy na nich glosować.

Rozwiązania ekonomiczne na np. następne 5 lat jełopie. To że obecny rząd jest z dupy to akurat Ameryki nie odkrył. Ale o tym się będziesz może uczył w następnych klasach.

Obalić rząd! Precz z komuną! Obniżyć podatki! I 100 milionów dla każdego! Kurwa czy na prawdę mamy tylu debili w tym kraju którzy wierzą, że wystarczy to wykrzyczeć i tak się stanie?
Zgłoś
i................q 2013-05-16, 12:29
Czlowiek z jajami powinien stanac na przeciw tych złodziei , internet w dzisiejszych swiatach to jedno z potezniejszych mediów , zrobic bloga , fanpage na naszej klasie , dzialac cos w tym kierunku , zdaje mi sie ze znalazloby to duze poparcie , co moze skonczyloby sie wyjsciem na ulice , ale tu trzeba kogos z charyzma i zeby mu samobojstwa szybko nie popelnili jesli taka rzecz by miala miejsce
Zgłoś
Kuriki 2013-05-16, 12:30 4
stahkh,
stahkh napisał/a:

Nie jest cudownie, ale k***a dajcie mi jakąś rozsądną alternatywę.

Ja już bym wolał by tym krajem rządziła partia składająca się wiewiórki, Maćka Z Klanu i kilku chorych psychicznie osób- w kraju by się nie poprawiło, a byłoby nieporównywalnie bardziej zabawnie.

stahkh napisał/a:

JKM niby ma rozsądną wizję, choć lekko utopijną

Utopijną? KNP- oto partia panicza Mikkego. Wbijaj pod te linki:

nowaprawica.org.pl/info/dokumenty-np/program-wyborczy-knp

nowaprawica.org.pl/info/dokumenty-np/program-kongresu-nowej-prawicy

nowaprawica.org.pl/info/dokumenty-np/deklaracja-ideowa

KNP jest świetną alternatywą dla obecnych władz.

Jak dla mnie, to utopią jest mieć totalnie rozjebany kraj, a wciąż się cieszyć jak głupi do sera i nie zmieniać złej partii rządzącej- czyli to co dość skutecznie się aktualnie w Polsce rozwija- tylko czy nam to wychodzi na dobre to jest sprawa dyskusyjna
Zgłoś
Dildowagins 2013-05-16, 12:31
Bardzo dobrze gada! I nie bawi się w "poprawność polityczną".
Zgłoś
Racis 2013-05-16, 12:35
Co do stoczni, to się z panem nie do końca zgadzam. Zamówień jako tako nie było, bo lepiej wziąć taki statek od chińczyków, którzy zrobią to 2 razy lepiej i 2 razy taniej, a rząd wpieprzając grubą kasę tylko na tym tracił. No fakt, teraz ma więcej do zagospodarowania w korycie, ale to niestety nie miało przyszłości.
Ale sie pytam jakim kurwa prawem sprzedali niebieski laser za bezcen hamerykanom!? Jakim prawem oddali gaz za 1% !? Teraz blu-ray jest w każdym nowym odtwarzaczy, PS3 i w większości nowych PCów. Takie szanse mieliśmy, ale kurwa nie, banda debili patrzy tylko swoje napchać...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem