Racje czy nie racje, ludzie chca odjebac godziny i iść do domu a on ich wkurwia. Gdyby nie zjebane prawo i mandaty to by ludzie nie nosili maseczek.
O jakich mandatach mówisz? O tych za brak maseczki, których kiedy odmówisz przyjęcia i żaden sąd w Polsce nie uzna takiego mandatu za praworządny? Gość wybuchł bo ma dość tych lemingów, i będzie to się zdarzać coraz częściej. Dalej będziecie winą obarczać jednostki a nie władze? Będziecie takimi samymi szarymi podporządkowanymi lemingami
To nie jest prawo. Pisowskie rozporządzenie nie stanowi prawa.
Zgadzam się, tym niemniej nie każdy ma ochotę po 8-12 godzinach pracy użerać się ze służbami porządkowymi(z możliwością wpierdolu, zgazowania, potraktowania paralizatorem i policyjną pałą ) następnie ciągać po komendach, i finalnie sądach.. Jeżeli ktoś ma na to po robocie czas, ochotę i chęci to nie widzę problemu jego sprawa niech przeciera szlak dla reszty.
A gość z filmiku to jebany buc, cham i prostak. Tyle w temacie. Pozdr
U Ruskich niby gorsza patola, ale z drugiej strony jak trzeba obronić kobietę w markecie, itp. to tamtejsze Sebiki wiedzą, co zrobić z takim petem...
Czekaj pajacu czekaj.
Ile masz lat chłopczyku ? On przynajmniej wpierdol dostanie za swe racje a ty będziesz dalej pluł na monitor.
Jakie racje pajacu? Każdy ma prawo zyć jak chce i taka kurwa nie będzie nikomu zycia układać. A na takiego leszcza to dyńka w kinola wystarczy i płacze jak pizda.
A najlepsze ,że te sebixy co tak dumnie głosowali na prawilny PiS zostali sami wyruchani i szumią Dobrze wam tak półmózgi! Jebać za michę ryżu i zapierdalac w kagańcach na dworze. A nie czekaj, przecie Mosze z Nedźwieckim zaraz wam totalny lockdown znowu dopierdolą buaahahahahaha no ,chyba ,że do kościółka ,to wtdedy można buahahahahha
Wychowani w bąblu informacyjnym TVP zara powiedzą, że Polska ma najnizszy wskaźnik zakażeń w.... Polsce i w ogóle gospodarka to tak się odbiła od dna, że wyjebała na księżyc huehueheue
Karma to suka, macie swoją dobra zmianę tępe pały
Nie żebym usprawiedliwiał system, bo to osobna kwestia. Po prostu pojeby i tyle. A ochroniarz pizda, że mu nie wyjebał, choćby za zmywarkę - a tak by może nawet w końcu poruchał. Wniosek?: albo jesteś miły, albo ruchasz.
O jakich mandatach mówisz? O tych za brak maseczki, których kiedy odmówisz przyjęcia i żaden sąd w Polsce nie uzna takiego mandatu za praworządny? Gość wybuchł bo ma dość tych lemingów, i będzie to się zdarzać coraz częściej. Dalej będziecie winą obarczać jednostki a nie władze? Będziecie takimi samymi szarymi podporządkowanymi lemingami
No to chyba kurwa nie wiesz, że albo już weszły albo zaraz wejdą przepisy, że nie możesz odmówić przyjęcia mandatu i automatycznie ci go będą naliczać, a potem możesz se kurwa pisać pisma do sądu i czekać 100 lat na rozprawę i udowadniać rację i powoływać biegłych, ale najpierw wypierdolisz kilka tysi na prawnika i może jak wygrasz, to ci zwrócą koszta + te kilka stów... ale może nie - fajne ryzyko, nie? Myślisz, że rozprawę będziesz miał w najbliższym sądzie? Chuj go wie kogo skarżysz? Policję? Państwo polskie? Możesz mieszkać np. w Lipsko, a pozywać organ centralny komendę główną w Warszawie to zapierdalasz 162 kilometry, a decyzja nie zapadnie jak w amerykańskich filmach, tylko będzie się ciągnąć miesiącami. Masz na to czas? Może jesteś patoyoutuberem, który ma wszystko w chuju, bo jego ambicją jest być spoconym oplutym cwelem, który biega i kręci dym i ma w chuju większe cele życiowe. Liczę, że kiedyś trafi na mnie, nie wiem, może to jakiś napakowany 2-metrowy typ trenujący od dziecka sztuki walki, ale nawet jeśli, to mu wykurwię.
P.S żeby nie było, jestem absolutnie przeciwko noszeniu masek, przeciwko lockdownowi, mam w dupie ten chory rząd i jego chore pomysły, ale co innego być wściekłym na te kukły z sejmu, a co innego sadzić się do jakiegoś niskiego chudego chłopaczka i zgrywać kozaka, kiedy jest się zwykłym frajerem.
No to chyba kurwa nie wiesz, że albo już weszły albo zaraz wejdą przepisy, że nie możesz odmówić przyjęcia mandatu i automatycznie ci go będą naliczać, a potem możesz se kurwa pisać pisma do sądu i czekać 100 lat na rozprawę i udowadniać rację i powoływać biegłych, ale najpierw wypierdolisz kilka tysi na prawnika i może jak wygrasz, to ci zwrócą koszta + te kilka stów... ale może nie - fajne ryzyko, nie? Myślisz, że rozprawę będziesz miał w najbliższym sądzie? Chuj go wie kogo skarżysz? Policję? Państwo polskie? Możesz mieszkać np. w Lipsko, a pozywać organ centralny komendę główną w Warszawie to zapierdalasz 162 kilometry, a decyzja nie zapadnie jak w amerykańskich filmach, tylko będzie się ciągnąć miesiącami. Masz na to czas? Może jesteś patoyoutuberem, który ma wszystko w chuju, bo jego ambicją jest być spoconym oplutym cwelem, który biega i kręci dym i ma w chuju większe cele życiowe. Liczę, że kiedyś trafi na mnie, nie wiem, może to jakiś napakowany 2-metrowy typ trenujący od dziecka sztuki walki, ale nawet jeśli, to mu wykurwię.
P.S żeby nie było, jestem absolutnie przeciwko noszeniu masek, przeciwko lockdownowi, mam w dupie ten chory rząd i jego chore pomysły, ale co innego być wściekłym na te kukły z sejmu, a co innego sadzić się do jakiegoś niskiego chudego chłopaczka i zgrywać kozaka, kiedy jest się zwykłym frajerem.
przepisy ze nie mozesz odmowic przyjecia mandatu
no to kurwa brzmi tak logicznie ze chyba tylko glupi bedzie w to wierzyc.
pierdola o 3 fali i dopiero teraz sie kapneli ze w noszeniu maseczek nie chodzi o to zeby sobie zaslonic glupi pysk czyms tylko zeby jak najmniej powietrza sie wydostawala na zewnatrz
glosujcie dalej kurwa na tych rezusow dalej... cola po 8 zl, maseczki, kraj rozjebany, podwojny podatek dla pracujacych za granica, podatek od deszczy kurwa i wymieniac tak dalej.
dawajcie sie jebac w dupy tym kurwa kosciolkowym przyglupom i klnijcie na nich tylko w domu a nie na ulicach to za kilka miesiecy bedziecie wpierdalac szczaw i mirabelki jak niesiolowski kiedys powiedzial bo za miske ryzu juz i tak jebiecie jak nasz gwiazdor powiedzial
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów