📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
jasypan napisał/a:
To nie jest prawo. Pisowskie rozporządzenie nie stanowi prawa.
Pis wymyslil kornonowirusa i nakazał nosić maski na całym świecie. Weź się jebnij w ten pusty łeb
Chory psychicznie popierdol.
Ogolnie to nie jestem za biciem umyslowo chorych ale w tym wypadku zrobil bym wyjatek.
Gosc czuje sie taki mocny bo chodzi po galerii z telefonem i wie, ze nikt mu nie wyjebie. Ciekawe czy tez by tak zrobil np na barlickim w Łodzi w normalny dzien. Tam juz jest inne towarzystwo i czy ktos by sie z nim zgadzal czy nie, to i tak dostal by conajmniej lepe na ryj za to irytujace darcie mordy.
Gosc czuje sie taki mocny bo chodzi po galerii z telefonem i wie, ze nikt mu nie wyjebie. Ciekawe czy tez by tak zrobil np na barlickim w Łodzi w normalny dzien. Tam juz jest inne towarzystwo i czy ktos by sie z nim zgadzal czy nie, to i tak dostal by conajmniej lepe na ryj za to irytujace darcie mordy.
Juzwa napisał/a:
Szkoda, że mu ktoś tej głupiej mordy nie oblał gorącą kawą.
No nikt nie oblał, bo wtedy by poleciał (w maseczce) do najbliższego patrolu policji na lamenty.
Czekam aż dostanie wpierdol
Nie oszukujmy się ta szmata na ryju nic nie daje, a nawet może zaszkodzić.
Też miałem pewną sytuację gdzie szedłem przez galerię handlową i raptem matula mówi aby zajść coś kupić do jedzenia bo jej cukier spada .
Więc szybko do MC usiedliśmy na murku gdzie reszta ludzi też siedziała itd. Podchodzi ochroniarz wiek już emeryta "kozaka" i zamiast poinformować oraz wytłumaczyć to usłyszałem "Tu nie można jeść" więc odpowiedziałem "dziękuje za poinformowanie i życzę miłego dnia" no to dalej typ cisnął aferę "nakazuje państwu przestania jeść" .. "przepraszam ale moja mama jest diabetykiem i musi zjeść bo cukier spada" no i na murku dwie stare bereciary siedziały i tekst usłyszałem w moją stronę "co za cham pieprzony" i się odwróciłem i pytam czy to do mnie no to ona "tak sobie pod nosem gadałam" no to wkurw mnie bardziej złapał wyłapały taką wiązankę typu "Wpierdalacie się w nie swoje sprawy i sytuacje. Jak chcecie do kurwy nędzy być szanowane przez młodych ludzi jak kurwa nie umiecie stare szmaty same pokazać szacunku nawet człowiek nie może zjeść spokojnie bo cukier spada a wy wszyscy kurwa na mordach te szmaty nosicie. Jakby wam zakazali srać to byście nie srali?" I ochroniarz nawet słowa więcej nie powiedział.
Ludzie opamiętajcie się serio z tymi "maseczkami" ale przez te pseudo pandemię to ludziom we łbach się pojebało. Mało tego ludzie zaczęli między sobą walczyć, a o to tym rządzącym chodzi. By skłócić naród nas wszystkich bo będą mogli dokręcać bardziej śrubę.
Życzę miłego dnia dla wszystkich.
Też miałem pewną sytuację gdzie szedłem przez galerię handlową i raptem matula mówi aby zajść coś kupić do jedzenia bo jej cukier spada .
Więc szybko do MC usiedliśmy na murku gdzie reszta ludzi też siedziała itd. Podchodzi ochroniarz wiek już emeryta "kozaka" i zamiast poinformować oraz wytłumaczyć to usłyszałem "Tu nie można jeść" więc odpowiedziałem "dziękuje za poinformowanie i życzę miłego dnia" no to dalej typ cisnął aferę "nakazuje państwu przestania jeść" .. "przepraszam ale moja mama jest diabetykiem i musi zjeść bo cukier spada" no i na murku dwie stare bereciary siedziały i tekst usłyszałem w moją stronę "co za cham pieprzony" i się odwróciłem i pytam czy to do mnie no to ona "tak sobie pod nosem gadałam" no to wkurw mnie bardziej złapał wyłapały taką wiązankę typu "Wpierdalacie się w nie swoje sprawy i sytuacje. Jak chcecie do kurwy nędzy być szanowane przez młodych ludzi jak kurwa nie umiecie stare szmaty same pokazać szacunku nawet człowiek nie może zjeść spokojnie bo cukier spada a wy wszyscy kurwa na mordach te szmaty nosicie. Jakby wam zakazali srać to byście nie srali?" I ochroniarz nawet słowa więcej nie powiedział.
Ludzie opamiętajcie się serio z tymi "maseczkami" ale przez te pseudo pandemię to ludziom we łbach się pojebało. Mało tego ludzie zaczęli między sobą walczyć, a o to tym rządzącym chodzi. By skłócić naród nas wszystkich bo będą mogli dokręcać bardziej śrubę.
Życzę miłego dnia dla wszystkich.
SocialMedia napisał/a:
Racje czy nie racje, ludzie chca odjebac godziny i iść do domu a on ich wkurwia. Gdyby nie zjebane prawo i mandaty to by ludzie nie nosili maseczek.
"Gdyby nie zjebane prawo i mandaty to by ludzie nie nosili maseczek" - no właśnie nie kolego. Mandatu nie przyjmujesz, sprawa jest kierowana do sądu,. Sad umarza bo nie ma podstawy prawnej by karać za takie coś. Nie niosłam maski, nie nosze i nie będę.Miałam juz spine z policja o to, 2 razy i zawsze wyszło na moim. Ogrom moich znajomych ( co nosiło maski) przeszło ta chorobę jak zwykła grypę lub anginę. Trzeba znać swoje prawa i walczyć o nie, niestety 90% naszego społeczeństwa to ludzie nie znający swoich praw, więżący tylko w to co im powiedzą w TV.
Co do typa - to zjeb straszny - król wrócił, no ja pierdole.
Prawda jest taka , że gdyby nikt masek nie nosił ,doszłoby do apogeum na dwa miesiące kto by umarł to by umarł i w 3 miesiące nie było by żadnego śladu po covidku tresowanym ,bo w domu na święta przy 10 osobach on atakuje, w restauracji gdzie jest przez cały dzień 59 osób ,atakuje ,ale już w obi Castoramie gdzie dziennie przewija się 10000tysiecy osób prze z półtorej godziny plecy w plecy ,to tresowany przez WHO i rzad cobidek niż nie atakuje taki mądry spryciarz jest ,więc jak byście sciganeli te jebane maski wszyscy to by było już dawno po, politykodemia było,ale rządowi chodzi o przedłużenia , bo w gre wchodzą miliardy !!!
Jak widac na filmiku, noszenie maseczki powoduje niedotleninie mózgu!
ale jesteście pedałami tu wszyscy, to przez takich błaznów i kretynów jak wy pizdy noszace maseczki wprowadza wam NWO i zdepopuluja ta zjebana planete ale w sumie maja racje nie szkoda takich śmieci jak wy wyznawcy teorii korona wirusa - za zycia nie zrozumiecie po co jest ta sciema wiec na nie nie zasluzyliscie szczepioneczka juz czeka, 5g juz sie rozkreca, GMO juz w brzuszku i jak widzicie normalnego czlowieka to sracie pod siebie w maseczke nawet mi was nie zal do piachu wszyscy, zostanie 500.000.000 ludzi i was w tym gronie nie bedzie obiecuje
przekaz trochę pompatyczny, lecz z odrobiną racji.
od września 99% mijanych osób jest w maseczce, a w listopadzie rekordy zakażeń. to samo teraz. czyli wnioski odnośnie maseczek są dwa:
- używanie masek innych niż gazowe nic nie daje
- bezmaseczkowcy są turboroznosicielami, jednak tu też wychodzi, że maseczki jednak chuja dają.
no i kurwa rok już jest bujany ten david, rok nakazy zakazy, równolegle w kilku krajach europy rozpoczynające się szczyty zakażeń. a wszystko oczywiście z winy bezmaseczkowców, płaskoziemców, otwartych restauracj i kościołów, ale czterolatek nie zakaża. jeszcze w listopadzie ubiegłego roku bym zrozumiał, że ktoś się boi. ale że ludzie pierdolca dostają do dziś - mainstream zrobił robotę
od września 99% mijanych osób jest w maseczce, a w listopadzie rekordy zakażeń. to samo teraz. czyli wnioski odnośnie maseczek są dwa:
- używanie masek innych niż gazowe nic nie daje
- bezmaseczkowcy są turboroznosicielami, jednak tu też wychodzi, że maseczki jednak chuja dają.
no i kurwa rok już jest bujany ten david, rok nakazy zakazy, równolegle w kilku krajach europy rozpoczynające się szczyty zakażeń. a wszystko oczywiście z winy bezmaseczkowców, płaskoziemców, otwartych restauracj i kościołów, ale czterolatek nie zakaża. jeszcze w listopadzie ubiegłego roku bym zrozumiał, że ktoś się boi. ale że ludzie pierdolca dostają do dziś - mainstream zrobił robotę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów