📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Teraz porównajcie zachowanie wrony do tych 4 psów co udusili czarnego. Uczyć się od zwierząt trzeba!
Miałem kiedyś koleżankę, Ankę Wronę. Też tak pomagała, każdemu chłopakowi na osiedlu
kuba6969masochista napisał/a:
Teraz porównajcie zachowanie wrony do tych 4 psów co udusili czarnego. Uczyć się od zwierząt trzeba!
no jak ? przecież psy dobrze zrobili, pozbyli się czarnego ścierwa. Powinni medale dostać.
Szczerze mówiąc oczekiwałem po tak mądrym ptaku, że wepchnie tego jeża pod koła jadącego pojazdu a potem go zeżre. Zawiodłem się
A tu jakieś gówno z kwejka
A tu jakieś gówno z kwejka
Wrony są przechuj cwane - jadę kiedyś Mickiewicza, rano do pracy więc delikatnie max 60km\h, pusto po pandemia wykruszyła ruch we Wrocławiu. zbliżam sie do pasów zaraz za torami tramwajowymi, patrze a na krawężniku przy pasach ten czarno-siwy skurczybyk. Zwalniam a ta pinda wchodzi na pasy i se przechodzi w krótkich podskokach. zwolnilem na tyle że przelazła, po czym rzekłem do siebie na głos - "kurwa jego mać, własnie przepuściłem ptaszysko na pasach!! jebaniutka oszczędna nie przeleci tylko przejdzie!" źle mi z tym, bo czuje że mnie po prostu wydymała...
Erqti napisał/a:
Wysłany: 53 minuty temu Cy
Stary, podobno latanie kosztuje ptactwo w cholerę energii. Wybacz biedakowi.
Wrona to ptak mięsożerny. Jeża chce wpierdolić bo widzi , że jakiś taki niemrawy i go dziobie żeby jeszcze osłabić. Rozdziobuje po kawałku, a to, że sytuacja dzieje się na drodze i jak człowiek głupi od razu przekłada na analogie filtrując przez swój wąski umysł i myśli, że coś czemuś na tym filmie pomaga.
ta kawka to siwa wrona jest
FloriXx_00 napisał/a:
Wrona to ptak mięsożerny. Jeża chce wpierdolić bo widzi , że jakiś taki niemrawy i go dziobie żeby jeszcze osłabić. Rozdziobuje po kawałku, a to, że sytuacja dzieje się na drodze i jak człowiek głupi od razu przekłada na analogie filtrując przez swój wąski umysł i myśli, że coś czemuś na tym filmie pomaga.
Akurat Wrony jak zresztą wszystkie krukowate są mega inteligentne. Gdyby chciała go opierdolić to czekałaby na krawężniku aż samochód zrobi z niego papkę. Może nie tyle co mu pomagała a po prostu go wkurwiała, one lubią to robić. Pamiętam jak zawsze sroki lubiły wkurwiać mojego kota
Kaszakisza napisał/a:
Akurat Wrony jak zresztą wszystkie krukowate są mega inteligentne. Gdyby chciała go opierdolić to czekałaby na krawężniku aż samochód zrobi z niego papkę. Może nie tyle co mu pomagała a po prostu go wkurwiała, one lubią to robić.
Kilka sztuk było badanych i okazały się inteligentne. Nie potwierdzono jednak, że wszystkie są inteligentne. W większości nie są.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów