📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
nie jestem znawca ale to nie jest wrona
malpy bonobo tez maja dobra faze
piterus101 napisał/a:
Faktycznie znawcą nie jesteś. "Crow" oznacza: wrony oraz inne krukowate, kruki, gawrony i tak dalej, są niesamowicie mądrymi ptakami.Ich IQ przewyższa IQ nie jednej kobiety za kółkiem.nie jestem znawca ale to nie jest wrona
Faktycznie znawcą nie jesteś. "Crow" oznacza: wrony oraz inne krukowate, kruki, gawrony i tak dalej, są niesamowicie mądrymi ptakami.Ich IQ przewyższa IQ nie jednej kobiety za kółkiem.
Oraz wszystkich narodowców razem wziętych
@up
Fakt. Jednak koty są takie, że sie nauczą tego, czego będą same chciały. Mój na przykład otwiera lodówkę i sobie schabowe smaży, czy co tam wyciagnie z niej...
Fakt. Jednak koty są takie, że sie nauczą tego, czego będą same chciały. Mój na przykład otwiera lodówkę i sobie schabowe smaży, czy co tam wyciagnie z niej...
Mi już kilka razy kruk podrzucił orzech pod koła.
Ja osobiście uważam ,że kawki zwyczajne chronią miasta i ludzi przez epidemią itp. Wyrzućcie jedzenie gdzieś na chodnik czy nawet w niewidoczne miejsce np. torowisko. Po chwili się zlecą i sprzątną resztki. Gdyby nie one to pewnie na tych resztach wylęgłyby się bakterie ,wirusy ,muchy ,myszy i szczury a potem tylko krok do ludzkich domów.
Ostatnim etapem ewolucji są organizmy o wysokiej i skomplikowanej inteligencji. Najbardziej inteligentnymi organizmami najpierw zostają drapieżniki i mięsożercy a później roślinożercy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów