Krótka kompilacja sucharów wróżki Salomei. Sam sklejałem, więc nie było
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
W sumie nie wiem czy dać piwo ze względu na to jaki ten program jest śmieszny poziomem swojej żenady, czy nie dawać ze względu na niski poziom wrzuty
Ale kawał z 1000 prezerwatyw nawet dobry
Ale kawał z 1000 prezerwatyw nawet dobry
Teraz już wiemy jak wygląda BongMan
powiem tyle moment 2.41 dowodzi na to że takim ludziom pokroju Karola Strasburgera i tejże wróżce każą opowiadać takie kawały producenci ich serialu , zapewne nie mają oni nic do gadania , bo jakby mieli to by się nie odzywali , dla kumatych moment 2.41 , a jebana gimbaza i ludzie po prostu głupi , radzę iść karmić wielbłądy a nie spamować głupimi komentarzami
Pozdro dla myślących
aha i prawem kosmicznym chuj w dupę wszystkim gimbazjuszom xD
Pozdro dla myślących
aha i prawem kosmicznym chuj w dupę wszystkim gimbazjuszom xD
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów