Natt napisał/a:
BueR_MadasS. Wybacz. Byłam gwiazdą na chumanie.
hmm droga Natt a co to jest ten 'chuman' bo wiesz ja nie znam tak DOBRZE jak Ty jezyka mego ojczystego i nie rozumiem znaczenie tego slowa...
ale poczekajmy!! sprawdzmy w jezyku angielskim:
"CHUMAN - someone with the judgment or intelligence of a half-chimp, half-human; an idiot; a dolt. May also be construed as half-human, half-choad."
ALTON napisał/a:
BueR_MadasS gdybym ja był świadkiem jak np jakaś kurwa bije psa bez powodu albo maltretuje kota to nie ręczę za siebie. Raz miałem to nieszczęście, że koleś kopnął psa w mojej obecności. Moja ręka sama obiła mu tak mordę, że koleś omdlał. Nie wierzysz.. nie musisz.
Nie mam powodow by Ci nie wierzyc (choc zapewne ten koles byl sporo mniejszy od Ciebie
)
chodzilo mi bardziej o ludzka hipokryzje (btw jeden z glownych przymiotow 'prawdziwego' katolika):
- niektorzy 'sadysci forumowi' co robia z siebie cooolfajnych ekstremalnych hardkorowcow bo ogladaja i 'osto' komentuja harda a w realu to by KOTA nie skrzywdzili (btw i bardzo dobrze)
- internetowi obroncy ludzi i zwierzat co nie chca widziec i reagowac na krzywde ktora dzieje sie w prawdziwym swiecie czeset tak blisko nich
- oburzajacy sie na smierc jednej osoby a nie reagujacy na dzilania ludzi/rzadow doprowadzajace do powonej smierc/glodu/biedoty itd
- itd itp etc...
bo ludzie to najbardziej spierd*** zwierzeta i 'ktos' powinien Matce Naturze odebrac prawa rodzicielskie badz tez Sad Ostateczny odebrac Bogu boskosc
PS do pana wrzucajacego kolejny kotek