📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ale typa powykręcało i to dosłownie
Helman po calym dniu zbierania piwek
Ja bym się tak na bank nie poskładał, bo ja za gruby jestem
o ty spasiona świnio, może zacznij mniej jeść
Sygnalizator ze statku, tylko chorągiewek zapomniał. No i statku też.
A Wy od razu narkotyki, narkotyki!
A Wy od razu narkotyki, narkotyki!
Uuuu lala... Powyginany w chińskie 8
Wspaniały materiał dzięki Rzadko można zobaczyć taki scenariusz że przećpana kora mózgowa wygrywa z warunkującymi przeżycie odruchami bezwarunkowymi. Chłop za chwilę się udusi albo skręci sobie kark. Normalnie jakby rdzeń kręgowy stracił kontrolę nad ciałem...
Love_is_Love napisał/a:
Wspaniały materiał dzięki Rzadko można zobaczyć taki scenariusz że przećpana kora mózgowa wygrywa z warunkującymi przeżycie odruchami bezwarunkowymi. Chłop za chwilę się udusi albo skręci sobie kark. Normalnie jakby rdzeń kręgowy stracił kontrolę nad ciałem...
a ja bym sie nie zdziwil jakby mu nic nie bylo po calej akcji ( czlowiek guma)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów