w salonie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Amerykańskie budownictwo. Jak się buduje z gipsu to tak się ma. A potem byle wietrzyk i panika, że "tornado zniszczyło kilkadziesiąt tysięcy domów".
Jest mudżyn w tv trzeba zrobić wsad
wyglada na ustawione juz byla mala dziurka i celowal tam syra.Co nie zmienia faktu ze za dziure w scanie zawsze piwo ;d
Smutas napisał/a:
Amerykańskie budownictwo. Jak się buduje z gipsu to tak się ma. A potem byle wietrzyk i panika, że "tornado zniszczyło kilkadziesiąt tysięcy domów".
W Polsce też tak się buduje ściany działowe- z płyt gipsowych, bo taniej i szybciej. Nikt też nie przewiduję, że jakieś barany będą skakać po ścianach.
Niech zrobi ten "wsad" u mnie w gościnnym. Ciekawe kto wygra??? Żelbeton czy czarniawy???
jak zobaczyłem czarnucha w TV to myślałem, że to on będzie ten wsad robił.
Te hamerykańskie tekturowe chatki ...
jaki kurwa gips jak w stanach budują domy z płyt wiórowych, jeszcze większe bambusy niż w azji więc o czym wy w ogóle mówicie....
łohohoho przezabawne hamburgery niemający za grosz wyobraźni... Z ręką na sercu dziękuję im, że większość z nich jest pozbawionych mózgu ponieważ mam co oglądać
On ma chyba dom z kartonów....
Tak, oni oglądają film "Dzień próby", zajebisty, polecam
Teraz zobaczycie ten filmik jeszcze z 10 razy w różnych kompilacjach, niech pomyśle, w kompilacji ostatniego tygodnia stycznia, kompilacji stycznia, kompilacji pierwszego miesiąca 2013, kompilacji faili koszykówki, kompilacji w domach, kompilacji na imprezie, aha, czy wspominałem o kompilacji stycznia?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów