Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A znasz znaczenie słowa „zoofil?
(...) rodzaj parafilii seksualnej: stan, w którym jedynym lub preferowanym sposobem osiągania satysfakcji seksualnej jest wykonywanie czynności seksualnych przy udziale zwierząt (...)
Wskazałem na ich wykolejoną i zdziczałą naturę i to wcale nie odbiega od tego jakim są dużym producentem materiałów o tej treści.
Więc o co sapiesz?
(...) rodzaj parafilii seksualnej: stan, w którym jedynym lub preferowanym sposobem osiągania satysfakcji seksualnej jest wykonywanie czynności seksualnych przy udziale zwierząt (...)
Wskazałem na ich wykolejoną i zdziczałą naturę i to wcale nie odbiega od tego jakim są dużym producentem materiałów o tej treści.
Więc o co sapiesz?
Dziewczynko cieszę się ze Wikipedię potrafisz odpalić, ale teraz co zoofilia ma do powyższych? Pomijam Teoja pokręconą logikę. Przypomnę żeby nie było za trudno (patrz niżej)
Zoofilie jebane
Czyli twoim zdaniem walenie psa w dupę wcale nie odbiega od szczania np na kogoś? Wszyscy w domu czy masz jakieś problemy ze sobą?
Dziewczynko cieszę się ze Wikipedię potrafisz odpalić, ale teraz co zoofilia ma do powyższych? Pomijam Teoja pokręconą logikę. Przypomnę żeby nie było za trudno (patrz niżej)
Czyli twoim zdaniem walenie psa w dupę wcale nie odbiega od szczania np na kogoś? Wszyscy w domu czy masz jakieś problemy ze sobą?
szcza jak pies, gdzie popadnie wiec miał prawo chłop mówić o zoo fili
Czyli twoim zdaniem walenie psa w dupę wcale nie odbiega od szczania np na kogoś?
To są zachowania ludzi ciężko popierdolonych. Bronisz swoich?
To są zachowania ludzi ciężko popierdolonych. Bronisz swoich?
Jasne. Kolego szczanie bana klatę w Polsce nienjest karane. Zoofilia już tak.
Jasne. Kolego szczanie bana klatę w Polsce nienjest karane. Zoofilia już tak.
Szczanie w windzie jest legalne? Chyba coś ci się popierdoliło. Nie twierdzę, że zoofilia jest legalna, tylko tak samo popierdoleni ludzie robią jedno i drugie. Następny obrońca popierdolonych. Kurwa, ilu tu jest pojebanych userów!
Szczanie w windzie jest legalne? Chyba coś ci się popierdoliło. Nie twierdzę, że zoofilia jest legalna, tylko tak samo popierdoleni ludzie robią jedno i drugie. Następny obrońca popierdolonych. Kurwa, ilu tu jest pojebanych userów!
Dobra gościu. To będzie skomplikowane i myśle że jakos to zrozumiesz. Na to liczę. Puszysta napisał ze szczanie w windzie w korelacji(wiem trudne słowo) z zoofilia jest tożsame. Czy ty tez nie widzisz różnicy między waleniem psa w dupę a szczaniem w miejscu publicznym? Jeśli nie to rozkładam ręce i nic nie życzę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów