Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czarna na przedzie widać, że coś trenuje - wnioskując po technice rzutu i precyzyjnie wymierzonych kopach na ryj Niestety czarna w długiej kiecy od samego początku,, No Chance,,
po czarnej na przedzie widać, że nie zasłużyła na żadną naukę
Można sobie mówić, że to pospolite karyny, ale niestety trend się odwraca co nie świadczy dobrze ani o dzisiejszych mężczyznach, ani o kobietach.
Wnioski smutne, doczekaliśmy czasów gdzie to laski wykazują się większą charyzmą, determinacją, agresją i stanowczością w rozwiązywaniu problemów niż faceci.
Można sobie mówić, że to pospolite karyny, ale niestety trend się odwraca co nie świadczy dobrze ani o dzisiejszych mężczyznach, ani o kobietach.
Piszesz tak jakbyś nie wiedział co jest tego przyczyną.
Piszesz tak jakbyś nie wiedział co jest tego przyczyną.
bo baba bez bolca dostaje pierdolca
Nie wiem czy takiego tempaka chciałbym ruchać
No dobra chciałbym
Wnioski smutne, doczekaliśmy czasów gdzie to laski wykazują się większą charyzmą, determinacją, agresją i stanowczością w rozwiązywaniu problemów niż faceci.
Jeśli uważasz to za godne zachowania faceta to pozostaje Ci tylko współczuć.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów