Którą opcję reprezentujesz?
a) nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, i nie rozumiesz, że dareczek usprawiedliwia swoją nienawiść do Rusków naszą historią
b) nie znasz historii Polski i nie wiesz co zrobili nam Niemcy, Ukraińcy i Ruscy
c) nie jesteś Polakiem i podpadli Ci tylko Ruscy
d) jesteś fajnopolaczkiem z wypranym mózgiem, który nienawidzi każdego kogo wskażą mu celebryci i wspiera każdą aktualną modną akcję
oj kolka, kolka czy tam wania czy inny wasyl, .. jestem kimś kto się nie mieści w wytycznych dla kremlowski trolli
oj kolka, kolka czy tam wania czy inny wasyl, .. jestem kimś kto się nie mieści w wytycznych dla kremlowski trolli
Czyli albo wstydzisz się (a),(b) lub (c), albo jesteś z kategorii (d) - wyprany mózg o czym może świadczyć powyższa rozbrajająco głupiutka odpowiedź Zresztą o (d) może też świadczyć Twój narcystyczny podpis
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!Czyli albo wstydzisz się (a),(b) lub (c), albo jesteś z kategorii (d) - wyprany mózg o czym może świadczyć powyższa rozbrajająco głupiutka odpowiedź Zresztą o (d) może też świadczyć Twój narcystyczny podpis
Idź już sobie.
Aha, przy wejściu oddaj dzieciom tęczę.
a co, nie powinno być filmików z rosji stawiających ją w złym świetle?
a noże jesteś wschodniego chowu skoro wypierdalanie okien w pociągach to dla ciebie rzecz oczywista, zwyczajna, codzienna..?
Przestań to zwalać na wojenkę rosja kontra reszta świata. Po prostu filmik jest gowniany, sadyzmu w nim tyle ile moje poranne sranie.
No właśnie, jak to jest że Halman nie wrzuca filmów typu "szwabski pomiot ginie zagryziony przez pieski" a dareczek nie dopisuje komentarza "SSzwabskiej świnki nie szkoda, zostało jeszcze 80mln" ?
Przez przypadek dałem ci piwo, ale z ruskimi też piłem, nie raz. Teraz jest taka różnica, że w Polsce mówią po niemiecku, bo wstydzą się swojego języka, jednak gęba zdradza zawsze. Niemiec się ucywilizował, kacap nie i nigdy tego nie zrobi, zawsze będzie grabił i napadał. Ukraińcy mają szanse się ucywilizować. Poniał, Wańka?
Przez przypadek dałem ci piwo, ale z ruskimi też piłem, nie raz. Teraz jest taka różnica, że w Polsce mówią po niemiecku, bo wstydzą się swojego języka, jednak gęba zdradza zawsze. Niemiec się ucywilizował, kacap nie i nigdy tego nie zrobi, zawsze będzie grabił i napadał. Ukraińcy mają szanse się ucywilizować. Poniał, Wańka?
Jak zwykle wrzucasz gówno zapijaczony kelnerku bo już dawno zrobiłeś z tego portalu kwejdistic. Wyjdź to wyświadczysz nam przysługę i oszczędzisz nam swojego spierdolenia umysłowego.
Uwaga, dokręcam kolejnym kacapem z UA.
Dla mnie wrzucanie filmików podszyte nienawiścią i często ze zjebanym podkładem muzycznym to oznaka chowu patologicznego
Co ty powiesz. Takich z Ukraińcami też?
[ Dodano: 2024-08-16, 16:15 ]
Powiem tylko, że jak sam byłem w tym wieku, to takie klimaty były u nas na PKP. Jakaś banda gówniarzy ubzdurała sobie, że jest na wojnie z SOK-istami i robili w pociągach "distroj". Całą ideologię do tego dorobili bo gówniarze zawsze rwą się do walki z jakimś wrogiem, choćby z urojonym. Dziś ich dzieci walczą z pedałami, lewakami i Ukrami, na szczęście tylko w internecie.
na sadola, gdzie ręka noga mózg na ścianie.
ale nie można skrytykowac najbardziej gównianej wrzuty od czasów Napoleona(Halman, porównanie do Napoleona da ci chwilę wytchnienia), bo zaraz krytykujących od onuc wyzywa tylko dlatego, że do filmiku na szybko filozofię dorobił.
jesteście jak dzieci, kurwa...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów