18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:28
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
Glauberyt 2024-08-16, 16:16 2
A w europie to jest inaczej? We Francji Niemczech? Wszystko niszczone, do tego prowadzi socjalizm i komunizm tak teraz modny również i w europie…
Zgłoś
JanzDukli 2024-08-16, 17:20 1
Halman napisał/a:

zanęć ruska, rusek się pojawi

Skąd wiemy, że to rusek?
Jakiś czas temu słyszałem odezwę rządu Ukrainy, aby każdy Ukrainiec będący w Rosji walczył w każdy możliwy sposób: wybił jakąś szybę, popsuł spłuczkę w publicznym kiblu i co tam jeszcze potrafi.
Zgłoś
LejBrudasa 2024-08-16, 18:29 1
Na początku pomyślałem, że debil pierwszy raz w życiu widział młotek, ale to jednak pomyłka. Ten kretyn od urodzenia widzi młota w lustrze.
Zgłoś
k................8 2024-08-16, 21:32 1
Siriuz napisał/a:

Dla mnie wrzucanie filmików podszyte nienawiścią i często ze zjebanym podkładem muzycznym to oznaka chowu patologicznego

Siriuz, ile taki zjeb musi mieć lat, żeby pluter mógł wysłać go na front? Łapie się?
Zgłoś
smc 2024-08-16, 23:11 4
Siriuz napisał/a:

Lepiej być Ruskiem niż patuskiem
Tyle, że ja jestem Polakiem , a Tobie już tak zostanie

Wolałbym chorobę weneryczną, niż zostać ruskiem.

Uczyłem się tego psiego języka w podstawówce i już wtedy zaprotestowałem przeciwko temu przymusowi. Chcieli mnie wyrzucić ze szkoły, więc znienawidziłem jeszcze bardziej.
Zgłoś
bialy_alfons 2024-08-19, 7:38
teraz powinni jego łbem wybić wszystkie szyby w chacie rodziców o ile ma rodziców z chatą xD
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów