📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:28
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
A w europie to jest inaczej? We Francji Niemczech? Wszystko niszczone, do tego prowadzi socjalizm i komunizm tak teraz modny również i w europie…
Halman napisał/a:
zanęć ruska, rusek się pojawi
Skąd wiemy, że to rusek?
Jakiś czas temu słyszałem odezwę rządu Ukrainy, aby każdy Ukrainiec będący w Rosji walczył w każdy możliwy sposób: wybił jakąś szybę, popsuł spłuczkę w publicznym kiblu i co tam jeszcze potrafi.
Na początku pomyślałem, że debil pierwszy raz w życiu widział młotek, ale to jednak pomyłka. Ten kretyn od urodzenia widzi młota w lustrze.
Siriuz napisał/a:
Dla mnie wrzucanie filmików podszyte nienawiścią i często ze zjebanym podkładem muzycznym to oznaka chowu patologicznego
Siriuz, ile taki zjeb musi mieć lat, żeby pluter mógł wysłać go na front? Łapie się?
Siriuz napisał/a:
Lepiej być Ruskiem niż patuskiem
Tyle, że ja jestem Polakiem , a Tobie już tak zostanie
Wolałbym chorobę weneryczną, niż zostać ruskiem.
Uczyłem się tego psiego języka w podstawówce i już wtedy zaprotestowałem przeciwko temu przymusowi. Chcieli mnie wyrzucić ze szkoły, więc znienawidziłem jeszcze bardziej.
teraz powinni jego łbem wybić wszystkie szyby w chacie rodziców o ile ma rodziców z chatą xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów